Medalie de Argint pentru Romania la Campionatul European de Winter Triatlon!

371
Medalie de Argint pentru Romania la Campionatul European de Winter Triatlon!

Medalie de argint pentru Romania la Campionatul European de Winter Triatlon! Protagonistii sunt Edith Vakaria si Viorel Palici. Reusita reprezentantilor Romaniei vine in cadrul probei de stafeta mixta, la mare lupta cu echipa Italiei,. Rusia a castigat!Este o revansa pentru Viorel si Edith in fata reprezentantilor Italiei dupa medalia de bronz de la mondiale cand Rusia si Italia i-au intrecut pe tricolori. 

Medalie de argint pentru Romania la Campionatul European de Winter Triatlon la doua saptamani de la medalia de bronz obtinuta la Mondiale!

Viorel Palici are o perioada perfecta si trece de la un moment de bucurie la altul. A castigat medalia de bronz la Mondiale, a avut botezul copilului si apoi a cucerit medalia de argint la Europene!A fost o intrecere palpitanta cu italianul care  a castigat medalia de argint in proba individuala.

Viorel Palici, nascut in Zarnesti aduna medalii la cele mai tari competitii de Winter Triathlon. Rusia si-a demonstrat forta in aceasta disciplina si a dominat autoritar concursul. La Mondiale, Viorel Palici a obtinut locul 7 la individual si medalia de bronz la stafeta mixta ( impreuna cu Edit Vakaria) la Asiago, in Italia.

Medalie de Argint pentru Romania la Campionatul European de Winter Triatlon!AIMX urmareste evolutia lui Viorel Palici si parcursul spre medalii realizat impreuna cu  Edit Vakaria. Cei doi sportivi fac istorie pentru Romania pe plan mondial. „Au fost doua zile epuizante. Foarte obositor. Ma dor picioarele, dar sunt extrem de bucuros. Nu ma asteptam la aceste rezultate”, au fost primele cuvinte ale sportivului la finalul Mondialelor. Palici si-a revenit si a etalat o forma foarte buna si la Europene.

Viorel Palici a ocupat locul 8 la Campionatul Mondial de WinterTriathlon din 2018 in conditiile in care a vazut bicicleta pe care a concurat abia in ziua concursului.

Dupa evolutia la Europeanul de la Cheile Gradistei, al treilea obiectiv important pentru Viorel Palici in aceasta iarna este Campionatul Mondial de Schi Alpinism

Sursa Foto: Madalin Hancu

Autor: Ovidiu Pețenghea