Mihai Stefan Biris vorbeste despre victoriile in Biatlon! Rezultate la Nationale

0
1105
Mihai Stefan Biris vorbeste despre victoriile in Biatlon! Rezultate la Nationale

Mihai Stefan Biris a castigat concursul organizat in Baza Nationala de schi fond si biatlon Valea Rasnoavei – Predeal. David Marian Folea si Stefan Andrei Balau au completat podiumul la Sprint in concursul national de schi biatlon rezervat juniorilor mici.

Mihai Stefan Biris a vorbit pentru AIMX despre pregatirea pentru Nationale!

„Anul acesta am inceput sa ma antrenez singur timp de doua, trei saptamani. Antrenorul meu a avut o accidentare si am ramas singur. Mai erau 15 zile pana la Campionatul National, apoi domnul profesor a facut un efort. A venit cu noi la antrenament sa putem trage! Am tras timp de o saptamana, apoi a venit Camionatul National. In prima zi de stafeta mixta nu am obtinut un rezultat foarte bun. In proba de sprint si la individual am resusit sa obtin locul 1! Ma bucur ca am reusit sa intru in Centrul Olimpic si sper ca si in continuare sa obtin cele mai bune locuri!-Mihai Stefan Biris

Mihai Stefan Biris este din Predeal si s-a nascut la data de 20 octombrie 2004!

Adelina Rimbeu a castigat la Sprint, 2,4 kilometri in fata sportivei Agota Becze. Barbara Vass a completat Top 3!

La juniori mici a castigat Daniela Alexia Grigor in fata Georgianei Ilk. Podiumul a fost completat de Irinaru Morozan.

La Sprint 3 kilometri s-a impus Otto Artur Schultz in fata lui Horia Nicolae Urs. Pe 3 a incheiat Robert Stefanut Borcea. Otto a castigat si la Individual in fata lui Horia Nicolae Urs. Stefan Paul Gherghel i-a urmat.

Alexia Daniela Grigor s-a impus si la Individual in fata Ioanei Briana Ghete. Pe trei a terminat Paula Irinaru Morozan.

La Stafeta Mixta 2fete x2,4km. 2 baieti x2,4km. s-au impus Adelina Rimbeu, Dorina Georgiana Puscariu, Razvan Georgescu si David Marian Folea.

La Stafeta Mixta 2 fete x 1,8km. 2 baieti x 2,4 km. au castigat Alexia Daniela Grigor, Ioana Bianca Bucsoiu, Robert Stefanuta Borcea si Horia Nicolae Urs.

Autor Ovidiu Pețenghea