Medalii de aur la Bob! Perspective pentru Jocurile Olimpice din 2022

208
Medalii de aur la Bob! Perspective pentru Jocurile Olimpice din 2022

Medalii de aur la Bob obtinute de echipajul Andreea Grecu/Ioana Gheorghe in Cupa Europei la Sigulda. Pentru prima oara in istoria Romaniei la sporturile de iarna s-a cantat de doua ori in aceeasi zi imnul national. La Jocurile Olimpice de iarna la tineret sportiva  Georgeta Popescu a castigat intrecerea la monobob!

Medalii de aur la Bob obtinute in acest an de Andreea Grecu pentru primul loc la general in Cupa Europei.

La Sigulda, Andreea si Ioana au fost, dupa 50 de metri, la doar o sutime de recordul de start!!!!

Medalii de aur la Bob! Perspective pentru Jocurile Olimpice din 2022”Cu Ioana am reusit sa obtin aur de 3 ori si bronz de 2 ori!Si cu Katharina Wick aur de 2 ori!”-Andreea Grecu

In total sunt 8 etape ale Cupei Europei. Peste doua saptamani de la intrecerile de la Sigulda fetele antrenate de Paul Neagu au ultima etapa, la Innsbruck,acolo unde se va face premierea la general.

La Monobob, Georgeta Popescu a castigat intrecerea de la Jocurile Olimpice pentru tineret din Elvetia. Georgeta a inceput sa practice monobob in urma cu 3 ani!

Reprezentanta Romaniei le-a intrecut pe slovaca Viktoria Cernanska si pe germanca Celine Harms.

Aur la Monobob prin Georgeta Popescu!Premiera mondiala pentru Romania!Georgeta Popescu a devenit campioana nationala la monobob atat vara cat si iarna in 2017.
In 2018 Georgeta a fost vicecampioana nationala vara. Iarna si-a aparat titlul de campioana.
In 2019,Georgeta, din nou a devenit campioana de vara. In octombrie au inceput concursurile de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret. Georgeta a obtinut o medalie de aur si una de bronz in Lillehammer, Norvegia. Georgeta Popescu a castigat si o medalie de aur si una de argint in Konigssee, Germania.

Pe AIMX puteti citi despre unul din sportivii Romaniei care emit pretentii la medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in Japonia. Anul a inceput cu doua medalii cucerite in China. Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea