Medalii la gimnastica la Baku. Romania are si mai multe sanse pentru aur la FOTE

335
Medalii la gimnastica la Baku. Romania are si mai multe sanse pentru aur la FOTE

Medalii la gimnastica la Baku pe care Ioana Stănciulescu şi Silviana Sfiringu le-au obţinut în Azerbaijan. Ioana si Silviana au revenit pe podiumul de premiere dupa intrecerea pe echipe in concursul pe aparate de la Jocurile Olimpice ale Tineretului European. Ioana Stanciulescu a castigat medalia de bronz la paralele. Silviana Sfiringu a urcat pe podiumul de premiere, pe treapta a treia dupa evolutia la sarituri.Medalii la gimnastica la Baku. Romania are si mai multe sanse pentru aur la FOTE

Medalii la gimnastica la Baku pentru Ioana Stănciulescu şi Silviana Sfiringu! La echipe cele doua gimnaste sunt vicecampioane

Antonia Duţă, Silviana Sfiringu şi Ioana Stănciulescu au terminat pe locul doi după Rusia si in fata echipei Marii Britanii la gimnastica.

Bianca Costea a cucerit medalia de aur in proba de 50 metri liber dupa cele trei medalii cucerite de David Popovici. Protagonistul a castigat a 3-a lui medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku. Dupa aurul de la 100 metri liber, sportivul antrenat de Adrian Rădulescu a castigat medaliile de argint la 50 si la 200 metri liber! AIMX a dedicat un articol tandemului Popovici-Radulescu aici!

Medalii la gimnastica la Baku. Romania are si mai multe sanse pentru aur la FOTENaţionala de volei feminin a Romaniei a invins reprezentativa Italiei, cu scorul de 3-2, in semifinalele Festivalului Olimpic al Tineretului European si joaca pentru titlu cu voleibalistele din Rusia. In lot au fost convocate Madalina Andreea Airoaie, Adriana Valentina Alexandru, Francesca Ioana Alupei. Alexia Ioana Carutasu, Andra Elena Cojocaru. Maria Dulau, Mara Dumitrescu, Denisa Ioana Ionescu. Andreea Cristina Murar, Isabela Florina Murariu, Georgiana Florentina Popa si Alexandra Spinoche.

La judo Romania a obtinut medalia de aur prin Barbara Hagianu si argint multumita lui Alexandru Matei. Alexandra Paşca a obtinut medalia de bronz. Medalia de aur a fost cucerita de Georgiana Antuca la lupte. Medalia de argint  i-a revenit sportivei Ana Maria Pârvu.

Festivalul Olimpic al Tineretului European se incheie pe 27 iulie. Obiectivul delegatiei Romaniei  a fost deja indeplinit fiindca s-a estimat acontarea a 8-10 medalii.

Sportivii romani s-au inscris la cea de-a 15-a editie a FOTE la atletism, ciclism, gimnastica artistica, handbal, natatie, judo, lupte, tenis si volei.

Pe AIMX puteti afla AICI  si cine alearga dupa recordul national la 48 de ore intr-o caldura sufocanta!

Sursa foto Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Autor Ovidiu Pețenghea