Mesajul lui Vlad Dascalu din Spania. Campionul mondial se mentine in forma

192
Mesajul lui Vlad Dascalu din Spania. Campionul mondial se mentine in forma

Mesajul lui Vlad Dascalu a fost postat de Federatia Romana de Ciclism. Campionul mondial la cross-country mountain bike U23, se afla in izolare in Spania.

Mesajul lui Vlad Dascalu, sportiv la Trek-Pirelli, ii incurajeaza pe romani. Campion european si castigator al Cupei Mondiale, Vlad este cel mai bun ciclist al momentului.

”Ca si in Romania, trecem printr-o perioada extrem de grea si in Spania. De cateva saptamani ma antrenez doar indoor, pe home trainer. Gandurile mele incep sa se indrepte pozitiv spre un viitor nu foarte indepartat in care vom putea sa ne bucuram din nou de antrenamentele si turele in aer liber. Deja in Spania circula vesti ca in curand ne vom putea antrena in aer liber. Sunt sigur ca ceea ce facem acum, este spre binele tuturor!”-Vlad Dascalu pe pagina de socializare a Federatiei Romane de Ciclism.

Vlad Dascalu recomanda conationalilor sa respecte regulile autoritatilor, dar sa continue in casa sa se antreneze.

Mesajul lui Vlad Dascalu din Spania. Campionul mondial se mentine in forma

”Sa fiti activi, sa faceti antrenamente sau miscare asa cum puteti, de acasa! Pe multi dintre voi va urmaresc de aici, prin social media si gandurile mele sunt alaturi de voi si de Romania! Sa ne vedem cat mai curand, sanatosi si la fel de activi!”-Vlad Dascalu


In baza unui proiect initiat de persoanele responsabile cu activitatea de Mountain Bike din cadrul FRC, in urma rezultatelor de exceptie din 2019 si a promisiunii pentru viitor pe care rezultatele riderilor romani o fac, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a aprobat formarea lotului olimpic de Mountain Bike XCO al Romaniei.
Vlad Dascalu, Ede Molnar si Logigan Lucian sunt cei trei componenti de baza !

Pe AIMX puteti afla aici detalii despre masura luata de COSR pentru sportivii romani calificati la Jocurile Olimpice. Romania are sportivi calificati la 12 discipline pentru intrecerile reprogramate pentru 2021 la Tokyo.

Autor: Ovidiu Pețenghea