Mihaela Hogas e la Finala Cupei Mondiale de patinaj viteza!

0
1436
Mihaela Hogas e la Finala Cupei Mondiale de patinaj viteza!

Mihaela Hogas e la Finala Cupei Mondiale! Sportiva antrenata de Bogdan Stanescu ia medalii la intrecerile din Cupa Mondiala si Cupa Europei. Mihaela a terminat pe locul 3 la team sprint in 2016, la Lillehammer, intr-o echipa internationala. Proba era specifica Jocurilor Olimpice pentru Tineret. 

Mihaela Hogas e la Finala Cupei Mondiale de patinaj viteza in Baselga di Pine. In Italia e programata Finala Cupei Mondiale de patinaj viteza.

Mihaela Hogas si Bogdan Stanescu spera  sa aiba aceleasi rezultate bune chiar daca au fost nevoiti sa stea o saptamana in Romania fara sa aiba acces la antrenamente specifice pe pista de 400m de gheata.

Mihaela Hogas ia medalii in Cupa Mondiala de la Helsinki si la Cupa Europei  din Innsbruck.

Mihaela Hogaș a castigat medalia de argint la patinaj viteza pe distanta de 500 de metri la Cupa Mondiala din Helsinki.

Mihaela Hogas e la Finala Cupei Mondiale de patinaj viteza!„O medalie mult asteptata. Dupa un sezon dificil, anevoios in care nu ne-am putut pregatii asa cum ne-am propus. Din cauza imposibilitatii de a respecta programul de pregatire propus cu concursuri bune sau mai putin bune. Dupa multa munca am reusit sa castigam aceasta medalie mult dorita. Daca in prima zi de concurs la proba de 1000m am fost la o secunda de podium din cauza unei dezechilibrari( la 600m eram locul 2) in a doua zi de concurs la -16 grade Mihaela a reusit sa castige medalia de argint in cadrul Cupei Mondiale de la Helsinki. In 2016 la Lillehamer la Jocurile Olimpice de Juniori  am castigat medalia de bronz in proba te-am sprint. Atunci ne-am propus sa castigam o medalie si in Cupele Mondiale la o proba individuala. Am vrut sa ne confirmam valoarea in clasamentul mondial! Iata ca dupa 3 ani de munca am reusit sa castigam medalia.”-Bogdan Stanescu

Antrenamentele lui Bogdan Stanescu si atuurile Mihaelei Hogas au facut ca Romania sa aiba acum,  dupa primele doua etape de Cupa Mondiala, un leader mondial.

„Drumul nostru catre Jocurile Olimpice din 2022 continua! Este obiectivul final. Speram sa avem aceleasi rezultate bune si la Finala Cupei Mondiale. Vom concura la Basega di Pine, in Italia, in perioada 08-10 februarie.”-Ovidiu Pețenghea

Sursa foto:DESGphoto

Autor: Ovidiu Pețenghea