sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONINumărul 1 Mondial în Wkf World Ranking - Kata Juniori pentru a...

Numărul 1 Mondial în Wkf World Ranking – Kata Juniori pentru a cincea lună la rând!

Numărul 1 Mondial în Wkf World Ranking – Kata Juniori! Născut pe 5 Noiembrie, Modi impresionează prin constanță, dorința de a evolua, dăruire și pasiunea pentru sportul care îl face reper la nivel internațional, la categoria de vârstă la care concurează.

Numărul 1 Mondial în Wkf World Ranking - Kata Juniori pentru a cincea lună la rând!

Numărul 1 Mondial în Wkf World Ranking – Kata Juniori, Nicolas Modi are 17 ani și dorința de a impresiona și la seniori.

Modi Alexandru Nicolas a ocupat locul 1 în clasamentul mondial mai bine de 1 an și a confirmat la nivelul său și la Campionatul Mondial.

Federația Română de Karate anunța că Modi a obținut prima medalie mondială pentru România în proba de kata din istoria karate-ului românesc!

Nicolas a progresat rapid. În 2017, la CS Kentos Karate Timișoara a făcut parte din echipa care a cucerit 9 titluri de campioni naționali. Nicolas Modi s-a remarcat la Kata și Kumite.

Numărul 1 mondial WKF, în aprilie a mai adăugat un titlu național în palmares.

În perioada 17-19 Iunie 2022, s-a desfășurat în Cehia, la Praga, cea de-a 49-a ediție a Campionatului European de Karate pentru cadeți, juniori și sportivi la nivel U21, la care au participat 1085 de sportivi, din 48 de țări.

Sportivii români au avut evoluții foarte bune, reușind să se califice în opt finale mici, pe opt categorii diferite, câștigând patru medalii de bronz pentru România. Trei dintre medalii au fost în proba de Kumite (luptă), iar Nicolas Modi a cucerit medalia de bronz la proba de Kata (exercițiu prestabilit).

Anul trecut la Cupa Memorială Sándor Péter la karate, Nicolas a fost pe podium la kata masculin.

Recent, Modi a fost prezent la PEPE’S MEMORIAL CUP 2023! O competiție la care Nico a crescut, la care a participat și în acest an, din respect și prețuire pentru sufletul Clubului C.S. Shotokan Karate Salonta, domnul Pocsai Istvan!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor-Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE