Mikloș și Parge câștigă la 400m. Și Nesteriuc se impune la 60 m. garduri în Serbia

55
Mikloș și Parge câștigă la 400m. Și Nesteriuc se impune la 60 m. garduri în Serbia
sursa Federația Română de Atletism

Mikloș și Parge au câștigat întrecerile premergătoare Europenelor de la Torun. La victoriile obținute de Andrea și Robert s-a adăugat succesul de la 60 metri garduri pentru Anamaria Nesteriuc. Campionatul European de atletism în sală de la Torun este programat între 5 și 7 martie.

Mikloș și Parge au câștigat la Serbia Open Indoor Meeeting . Anamaria Nesteriuc s-a impus și ea la Belgrad!

Anamaria Nesteriuc şi Andrea Miklos sunt campioane balcanice. Anamaria Nesteriuc s-a impus la 60 metri garduri în 8 secunde 18/100. Andrea Miklos a câștigat la 400 metri în 51 secunde 92/100. Și Claudia Bobocea a obținut două medalii la întrecerile din acest an în Turcia.

Andrea Miklos a obținut al cincilea succes din 2021! După întrecerile câștigate la Viena, București, Gent și Istanbul, atleta antrenată de Kanizsay Magdolna s-a impus și la Belgrad în proba de 400 metri cu timpul de 52,54 secunde.

Și Anamaria leagă victoriile. Atleta legitimată la Steaua, antrenată de Doinița Nesteriuc a terminat cursa în 8,19 secunde, la fel ca la Campionatul Balcanic de la Istanbul, din 20 februarie. În Turcia a cucerit titlul balcanic! Anamaria s-a mai impus la Campionatele Naționale de la București (8,14 secunde).

Robert Parge este antrenat de Kanizsay Magdolna și s-a impus în proba de 400 metri de la Belgrad, în 47,39 secunde. Este al doilea cel mai bun timp al său din acest an. 

“Mă bucur pentru această victorie. Mi-am luat o oarecare revansă după seria pierdută la Campionatul Balcanic, când am alergat cu aceiași concurenți. Este o victorie și un rezultat bun, de moral, fiind ultima competiție înainte de Campionatul European de la Torun. Astept cu nerăbdare concursul din Polonia”,  a declarat atletul legitimat la CSM București pentru Federația Română de Atletism. În 2021, Robert s-a mai impus în concursurile de la Mondeville (47,87) și București (48,38).

sursa Federaţia Română de Atletism

Pe AIMX gasiți aici și vești despre campionii naționali la scrimă