Titlu național câștigat după o pauză de 8 ani de Ana Maria Popescu

48
Titlu național câștigat după o pauză de 8 ani de Ana Maria Popescu
sursa Frscrima.ro

Titlu național câștigat la spadă de Ana după ce a învins-o pe colega de la CSA Steaua, Greta Vereş. Ana s-a impus cu scorul 15-8, în finala desfăşurată în Sala de Scrimă ”Ana Pascu” din Bucureşti.

Titlu național câștigat la spadă după o finală stelistă. Ana a devenit leader mondial anul trecut pentru a patra oară în carieră. Este cea mai titrată spadasină din istoria Cupei Mondiale!

În semifinale, la Campionatul Național de spadă, Ana-Maria Popescu a trecut cu 15-13 de Bianca Benea, sportiva legitimată la CSM Oradea. Greta Vereş a învins-o pe Amalia Tătăran, reprezentanta CS Dinamo, cu scorul 15-10.

Anca Săveanu a învins-o în finala Campionatului Naţional pe colega de la Steaua, Mălina Călugăreanu. A fost 12-11.

Bianca Pascu a câştigat titlul de campioană naţională la sabie. Campioana legitimată la Dinamo a învins-o în finală pe Sabina Martiş de la CSA Steaua Bucureşti. Scorul a fost 15-4. 

Scrimerul Benjamin Bodo a câştigat titlul de campion naţional individual la floretă. Benjamin Bodo, de la CSU Poli Timişoara  l-a învins în finală pe Alexandru Sîrb (CSA Steaua Bucureşti), cu scorul de 15-13. Acesta este primul titlu individual obţinut de Bodo, care a mai disputat o finală de Campionat Naţional în 2019, fiind învins de Radu Dărăban.

Alin Badea a câştigat titlul de campion naţional la sabie, la individual.

Alin Badea a câştigat finala după ce l-a învins pe Iulian Teodosiu. În semifinale, campionul de la Steaua a trecut de George Dragomir (CSM Unirea Slobozia) cu 15-14. Iulian Teodosiu de la Dinamo a câştigat cu acelaşi scor în faţa lui Matei Cidu (CSM Iaşi).

Alin Badea a câştigat titlul naţional la individual după o pauză de cinci ani.

Pe AIMX aflati aici si despre sportiva din Romania care isi face loc in elita winter triathlon

Autor Ovidiu Pețenghea