„Miroase” a Marea Neagra!!! Avram Iancu mai are de inotat 330 de kilometri pana la Sulina

725

Efortul incredibil depus de Avram Iancu se apropie de final. La fel si resursele inotatorului din Petrosani. Avram este sincer: „Ma simt epuizat!” Din 20 iunie inoata in fiecare zi. A parcurs pana in prezent peste 2500 de kilometri.

    Joi dimineata Avram Iancu intra din nou in Dunare. O rutina zilnica. Avram se afla la kilometrul 62 pe bratul Borcea. Ieri a parcurs din nou 40 de kilometri. Este media pe care si-a setat-o pentru ultimele zile de efort. A trecut de Calarasi si se indreapta spre Fetesti. „Sunt epuizat, dar ieri am avut un tonus impecabil. Doar temperatura apei care este in scadere mi-a creat un disconfort”, a precizat pentru aimx.ro, Avram Iancu.
   Inotatorul care se pregateste sa bifeze o premiera mondiala a explicat cum gestioneaza aceste ultime zile: „Cu rabdare. Este  cea mai incercata calitate. Drumul asta se face pas cu pas…,mai exact…brat cu brat. Oricat ai apasa de tare pe un brat nu poti avea efectul a 5 brate. Aceasta calatorie isi cere milioane de brate tribut.”
  2860 de kilometri va inota Avram Iancu de la izvoarele Dunarii pana la Sulina. Distanta uriasa este echivalenta cu parcurgerea a 57 de mii 200 de bazine olimpice.