vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONISucces pentru România la prima participare la International fit-model

Succes pentru România la prima participare la International fit-model

Succes pentru România la prima participare la un concurs internațional de fit-model, de anvergură. România a fost reprezentată în cadrul Campionatului Mondial de Fit Model, în Lituania și la categoria Masters, unde Ana Maria Tabun a ajuns până în semifinală.

Succes pentru România la prima participare la International fit-model

Succes pentru România la prima participare la Vilnius. Raul Sapataru este campion mondial! Raul a fost urmat de reprezentantul gazdelor Domantas Poliakovas și de polonezii Dariusz Skraba și Tomasz Kuchowicz.

La 16 ani, Antonia Birigian s-a clasat pe 5 la categoria Junior FIT Model Open (16-23 ani). Antonia este cu cel puțin 5 ani mai tânără ca restul competitoarelor. Dilara Baimagambetova a câștigat. Reprezentanta Spaniei a fost urmată de reprezentantele organizatorilor, Samanta Sneliute și Ksenija Tretjakova.

În acest an la Naționalele de la Sibiu, Raul Mihai Sapataru a câștigat SENIOR MEN’S PHYSIQUE 182 CM! Sportivul de la OLYMPIA PRO GYM BRAȘOV a fost urmat de Dragoș Ioan Gheorghiță de la Ulise Focșani. Top trei a fost completat de Ionuț Adrian Stoian de la Iron Team Ploiești.

În mai la IFBB Tiger Classic Diamond Cup Romania, Raul s-a întrecut pentru titlu cu Dănut Butilca și a fost atunci pe 2. Anul trecut la 2021 IFBB (Amateur) Tiger Classic Diamond Cup Romania, Raul a fost pe 4. A câștigat bulgarul Svetlomir Nikolov. Top 3 a fost completat de Paul Comsulea și de Robert Alexandru Nicolae. La juniori Men’s Bodybuilding a câștigat bulgarul Aleks Aleksiev. Top 3 a fost completat de Marian Cătălin Ioniță și de Nicolae Anghel.

Între 18 și 23 octombrie urmează Campionatul Mondial de Fitness în Koreea.

Între 2 și 7 noiembrie este Campionatul Mondial dedicat sportivilor în Spania la Santa Susanna.

În decembrie sunt programate întrecerile juniorilor. La Teheran, între 7 și 11 decembrie este Campionatul Mondial de culturism, unde va fi și întrecerea Challenge Fitness.

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE