Nicolae Soare si Andreea Piscu au castigat titlurile nationale la Semimaraton!

0
1140
Nicolae Soare si Andreea Piscu au castigat titlurile nationale la Semi Maraton!

Nicolae Soare si Andreea Piscu s-au remarcat pentru Bacau la Nationalele de Semimaraton! Nicolae Soare a castigat in 1:03:47.43. Piscu s-a impus dupa un finish bifat in 1:16:14.65. Anul trecut tot Soare a fost cel mai bun. Nicolae Soare si-a aparat astfel titlul cucerit anul trecut. La editia precedenta Alexandru Corneschi si Marius Ionescu au fost printre protagonisti. Au castigat cu echipa si au urcat pe podium la individual. Traseul a fost mai scurt cu 200 de metri. Anul acesta Top 3 la masculin a fost completat de Stefan Iulius Gavril si de Marius Viorel Ionescu.

Nicolae Soare si Andreea Piscu au castigat titlurile nationale la Semimaraton! Andreea s-a impus in fata lui Todoran, iar pe 3 a fost Madalina Florea!

Nicolae Soare si Andreea Piscu au castigat titlurile nationale la Semi Maraton!Nicolae Soare a fost urmat de Gavril de la Csm Cluj Napoca (+03:52.3). Pe locul 3 a incheiat Marius Ionescu de la Csm Craiova la +04:03.8 de campionul Soare!

Este un nou rezultat de referinta pentru Nicolae Soare care este antrenat de Cristina Ioana Alexe.

„Cred in sportivii din Romania! Cred in antrenorii din Romania! Uneori, aproape din nimic, fac sa fie totul posibil! Cred ca, daca iubesti ceea ce faci, poti realiza ce iti doresti! Ei fac ca totul sa fie posibil!”– Cristina Ioana Alexe

Andreea Piscu de la CS Stiinta Bacau a fost urmata de Paula Claudia Todoran, atleta la Csm Zalau (+00:40.0). Podiumul a fost completat de Madalina Florea cu finish in 1:19:17.86 (+03:03.2 fata de Piscu).

Anul trecut Andreea Piscu a castigat titlul national reconfirmand atuurile de campioana. In 2017 Andreea Alina Piscu a terminat Campionatul National de semimaraton in 76 de minute si 26 de secunde, dupa titluri la juniori si tineret.

Andreea Alina Piscu se afla pe calea succesului obtinut de doua gorjence de top Lidia Simon si Constantina Dita.

Victoria de la Craiova de anul trecut s-a produs dupa o alergare in 1:17:08.

Rezultate de la Nationale aici!