Nicolae Soare și antrenoarea Cristina Ioana Alexe obțin un nou titlu național

101
Nicolae Soare și antrenoarea Cristina Ioana Alexe obțin un nou titlu național

Nicolae Soare și antrenoarea Cristina Ioana Alexe au pregătit cursa de 10 000 metri finalizată în 29:07. Stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești este gazda a trei competiții de altetism extrem de interesante. Pe parcursul a două zile, zeci de atleți participă la Cupa României pentru juniori 1 (U20), Campionatul Național de seniori – Etapa 1 și la Campionatul Național de 5.000 metri și 10.000 metri pentru seniori și tineret (U23).

Nicolae Soare și antrenoarea Cristina Ioana Alexe se bucură pentru un nou titlu!Un podium cu Alexandru Corneschi și Marius Ionescu! Campionatul Național de alergare 10 000 metri.

Nicolae Soare și antrenoarea Cristina Ioana Alexe obțin un nou titlu național

”O zi perfectă de fugă, mai puțin vântul care spre final a început sa își arate colții. Nu stiu de când nu s-a mai fugit un asemenea timp la Campionatul Național, de cel putin 15 ani, de când am început atletismul știu sigur ca nu, și aici mă refer strict la un Campionat National.Azi am vrut mai mult de la mine, mai mult decât un titlu si… când antrenorul iți spune că vrea să vadă altceva, vrea sa vadă munca depusa zi de zi și în competiții, trebuie să dai tot ce poți.Sunt bucuros pentru timpul obținut!

A fost o cursă bună pentru ceea ce urmează.Statul la altitudine și ,, PLIMBATUL PE SCHIURI ” cum îmi spuneau prietenii se pare ca a fost bun. A dat roade! Muncește zi de zi cu încredere si devotament. Am un vis, mai e puțin. Sunt încrezător că sunt pe drumul cel bun.Mulțumesc Cristina Ioana Alexe cea care crede în mine mai mult decât cred eu și mă face să dau mai mult decât pot. Mulțumesc că îmi suportați ,, fițele ” și ieșirile dinaintea antrenamentelor. Urmează proba de 5000m.”-a postat pe pagina de socializare Soare Nicolae Alexandru

Pe AIMX aflați aici vești de la Romania Backyard Ultra de la Ștefești, în Prahova. Ultramaratonul le oferă concurenților 6,706 kilometri în fiecare oră.

Autor Ovidiu Pețenghea