Obiectiv pentru Andreea Grecu dupa titlul national castigat la monobob.

206
Obiectiv pentru Andreea Grecu dupa titlul national castigat la monobob.

Obiectiv pentru Andreea Grecu specialista Romaniei la bob. Sportiva antrenata de Paul Neagu a castigat titlul national la monobob la Igls in Austria. Tot in aceasta luna, dar la Altenberg, in competiția continentala de bob 2 persoane, Romania a urcat pe podium atat la feminin cat si la masculin. Perechea Andreea Grecu- Katherine Wick a luat aurul iar Mihai Tentea cu Ciprian Daroczi, argintul. Daniel Păcioianu este antrenorul baietilor.

Obiectiv pentru Andreea Grecu dupa un sfarsit de 2019 cu plasari consecutive pe podium.

”De anul trecut s-a introdus o noua proba olimpica: monobob feminin. Am avut-o ca adversara pe Georgeta Popescu. E o foarte buna piloata la monobob. Ea s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne 2020. Monobobul se piloteaza putin diferit de cel de 2 persoane. In momentul in care faci o mica greseala pe partie,te poate costa timp mult mai mult decat la bobul de 2 persoane.Urmatorul concurs se va desfasura in curand in Königssee pe data de 22 decembrie. Este etapa a 5-a de Cupa Europei la bob de 2 persoane. Dupa care avem pauza pana la inceputul lunii ianuarie. Atunci  vom incepe antrenamentele oficiale la a 3-a etapa de Cupa Mondiala din Winterberg.”-Andreea Grecu

Obiectiv pentru Andreea Grecu dupa titlul national castigat la monobob.Obiectivele principale ale echipajului Grecu sunt Campionatele Mondiale de Juniori din Winterberg,Campionatele Europene din Sigulda si Campioantele Mondiale din Altenberg care se for desfasura pe datele de 8,15 respectiv 22 februarie.

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au deschis in forta sezonul 2019-2020. Seria intrecerilor internationale a inceput cu o medalie de aur pentru Romania in Germania, la Oberhof. Concursul international de bob starturi a fost castigat de echipajulul de bob 2 persoane feminin format din Andreea Grecu si Ioana Gheorghe.

Sursa Federatia Romana de Bob si Sanie

PE Aimx puteti citi aici si despre ultramaratonistii romani care vor alerga la inceputul noului an.

Autor Ovidiu Pețenghea