Tentea urca pe podium la Konigssee. Medalii in tandem cu Daroczi in Germania

190
Tentea urca pe podium la Konigssee. Medalii in tandem cu Daroczi in Germania

Tentea urca in ierarhia internationala impreuna cu al sau coechiper Ciprian Daroczi dupa locul trei la Cupa Europei de bob 2 persoane la Konigssee. Romania aduna medalie dupa medalie la Bob prin Tentea si Daroczi de la inceputul acestui an. In 2019, Mihai Cristian Tentea si Ciprian Nicolae Daroczi au castigat medaliile de aur in proba de bob-2 masculin la Campionatele Europene Under-23 de la Sigulda (Letonia).Campionii europeni la bob, Mihai Tentea si Ciprian Daroczi au cucerit titlul la nivel sub 23 de ani! Campionii europeni au crescut impreuna si acum fac istorie pentru Romania!

Tentea urca impreuna cu Daroczi in topul european! Romania aduna medalie dupa medalie la Bob!

Tentea urca pe podium la Konigssee. Medalii in tandem cu Daroczi in Germania„Ne antrenam foarte bine atat fizic cat si pe partie. Incercam sa imbunatatim cat mai mult posibil startul. Debutul nostru in acest sezon este unul foarte bun. Incercam sa ramanem concentrati in continuare si sa ne imbunatatim performantele. Mergem mai departe spre Campionatul Mondial de juniori U23 din Konigssee, Germania.”-Mihai Tentea

Tentea si Daroczi au castigat prima medalie de bronz in acest sezon in Cupa Europei din Altenberg,Germania. Mihai si Ciprian au terminat pe trei in bobul de doua persoane al Romaniei si au cucerit pentru a doua oara medaliile de bronz la Konigssee,Germania.

Mihai Tentea de obicei se duce singur pe partie: se concentreaza! Ciprian asculta muzica si se concentreaza pentru coborare. Daniel Pacioianu ii antreneaza.

Tentea urca pe podium la Konigssee. Medalii in tandem cu Daroczi in Germania„Ca pilot nu m-am dat niciodata. Acela este locul lui Mihai. Franarul nu vede nimic pe traseu, trebuie sa stea cat mai aplecat pentru aerodinamica. Franarul le simte pe toate insa si presiunea in viraje. Adrenalina este in functie de partie. Pe unele partii te zguduie si zdruncina. Pe unele ti-e drag sa te dai. Depinde si de mansa pilotului cat de bine merge. Ca franar spatele iti e cel mai mult solicitat.”-Ciprian Daroczi

Pe AIMX aflati aici obiectivul Andreei Grecu dupa titlul national castigat la monobob.

Autor: Ovidiu Pețenghea