sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXOvidiu Jelea este cu Petru Comănescu în topul mondial la kata.

Ovidiu Jelea este cu Petru Comănescu în topul mondial la kata.

Ovidiu Jelea este cu Petru Comănescu într-un parteneriat de succes. Sportivul antrenat de Ovidiu este la proba de kata seniori, cel mai bine plasat român în WKF ranking și singurul sportiv român din top 64.

Ovidiu Jelea este cu Petru Comănescu în topul mondial la kata.

Ovidiu Jelea este cu Petru Comănescu în proiectul de succes din kata. Petru are șansa să ajungă în top 32 WKF în 2024.

Evoluțiile în Premier League, aduc puncte în clasamentul internațional care, începând cu 2024, va deveni criteriu de selecție al sportivilor care vor concura la cel mai puternic concurs de karate din lume: Campionatul Mondial de Karate WKF.

În ceea ce privește parcursul lui Petru de până acum, el este:

1. Primul român care a câștigat, la proba de kata, un concurs oficial WKF, ocazie cu care l-a învins și pe actualul campion mondial la juniori.

2. Primul român care a devenit Nr.1 în WKF Ranking la kata juniori, poziție pe care a și încheiat parcursul la această categorie.

3. Românul cu cel mai bun parcurs la juniori: trei medalii de argint și una de aur, toate obținute în concursuri WKF. La categoriile la care Petru este titular în lotul României și la care concurează la nivel internațional în acest moment, el a confirmat că este în evoluție constantă, reușind să dispute două finale europene de bronz la U21 și să se claseze pe locul 9 la europene și pe 11 la mondialele de seniori. Mă refer strict la europenele și mondialele din karateul WKF. Personal, ca antrenor al lui Petru, sunt mai determinat ca niciodată să aducem, în 2024, nu doar o medalie, ci chiar și un titlu la U21. Vom vedea, în scurt timp, dacă și de data aceasta vom reuși. Postare realizată pe pagina de socializare de Ovidiu Jelea 

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE