Ovidiu Ionescu domină Naționalele de Tenis de Masă.Două titluri are și Bernie Szocs

65
Ovidiu Ionescu domină Naționalele de Tenis de Masă.Două titluri are și Bernie Szocs

Ovidiu Ionescu domină seria jocurilor din Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău. Împreună cu Bernadette Szocs, Ovidiu s-a impus la dublu mixt. La simplu cei doi campioni au câștigat titlurile după finale disputate cu Pletea, respectiv cu Samara.

Ovidiu Ionescu domină împreună cu Bernadette Szocs Campionatele Naționale de Tenis de Masă organizate la Buzău.

Ovidiu Ionescu a încheiat ediția din acest an a Naționalelor cu trei titluri de campion, fiindcă s-a impus și alături de Cristian Chiriţă la dublu.

Ovidiu Ionescu l-a învins în finală de simplu pe Cristian Pletea cu scorul de 4-2. Este al şaptelea titlu consecutiv de campion naţional! În semifinale, Ovidiu Ionescu a trecut de Hunor Szocs cu 4-0. Cristian Pletea l-a învins pe Rareş Şipoş cu 4-1.

sursa foto Federația Română de Tenis de Mas

Bernadette Szocs a obţinut al doilea său titlu naţional la simplu, după 4-2 în finala cu Eliza Samara. În semifinale Bernie a învins-o pe colega de la lotul național,Irina Ciobanu. A fost 4-1. Samara a învins-o pe Andreea Dragoman cu 4-3.

În finala de dublu mixt, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au câştigat cu 3-0 în faţa tandemului Cristian Chiriţă/Irina Ciobanu.

La dublu feminin, Irina Ciobanu și Adina Diaconu s-au impus cu 3-1 în finala cu Bernadette Szocs și Andreea Dragoman.

Ovidiu Ionescu şi Cristian Chiriţă au câştigat finala probei de dublu masculin, 3-1 cu Cristian Pletea și Rareş Şipoş.

Când s-a mutat în Germania, Ovidiu a realizat că va face acest sport pentru performanţă.

„ Iubesc acest sport foarte mult, cu toate momentele de cumpănă şi de bucurie. Prima mea medalie de aur am câştigat-o pe când aveam 10 ani şi am câştigat Top 10 pentru prima dată. Ţin minte că eram foarte fericit. Părinţii erau alături de mine şi mi-au cumpărat o armă de jucărie cu bule. Îmi amintesc că fratele meu nu era lăsat de colegii săi de clasă să joace tenis de masă în curtea şcolii, aşa că i-am cerut lui Moş Crăciun să ne aducă două palete de tenis de masă. Când le-am primit, am început să ne jucăm amândoi pe biroul tatălui meu. Iniţial a fost amuzant pentru părinţii mei, după aceea a devenit enervant. Aveam multă energie, astfel că m-au dus la un club de tenis de masă din oraşul natal.”-Ovidiu Ionescu

Pe AIMX aflați aici și vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea