Pascu si Zalomir sunt cei mai buni la scrima in 2019! Declaratia dinamovistei

186
Pascu si Zalomir sunt cei mai buni la scrima in 2019! Declaratia dinamovistei

Pascu si Zalomir reprezinta Dinamo si Romania cu succes pe plan intern si international. Pentru evolutia Biancai Pascu si pentru antrenamentele eficiente realizate de Florin Zalomir, cei doi protagonisti au fost premiati de Federatia Romana de Scrima.  Bianca Pascu este medaliata cu bronz la Mondialele de la Budapesta, in proba de sabie si a fost desemnata sportiva anului 2019. Premiul pentru cel mai bun antrenor al anului a fost primit de catre Florin Zalomir.

Pascu si Zalomir au fost premiati! Aflati lista tuturor sportivilor evidentiati in acest an la scrima!

Pascu si Zalomir sunt cei mai buni la scrima in 2019! Declaratia dinamovistei”Vreau sa multumesc in primul rand COSR-ului si Federatiei pentru pregatirea pe care ne-o asigura. Multumesc antrenorilor mei care au crezut in mine cand nici eu nu mai credeam si colegilor mei. Le multumesc baietilor de la sabie. M-am antrenat cu ei timp de patru ani. Speram sa ne bucuram impreuna la Tokyo!”-Bianca Pascu

Cei mai buni sportivi, pe categorii de varsta, au fost:
Seniorii: Malina Calugareanu (floreta feminin – bronz la Jocurile Mondiale Universitare). Razvan Ursachi (sabie masculin – bronz la JMU). Maria Udrea (spada feminin – locul 7 la Campionatul European). Echipa de sabie a Romaniei. Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Florin Zalomir, Iulian Teodosiu au fost pe locul 4 in concursul pe echipe la Campionatul European. Ana-Maria Popescu (spada feminin – locul 3 in clasamentul Federatiei Internationale de Scrima).

Juniorii/cadetii: Alexandra Predescu (spada – argint la Campionatul European U23). Anca Saveanu (floreta – locul 7 la Campionatul European de juniori). Echipa de sabie a Romaniei U23. George Dragomir, Razvan Ursachi, Codrin Cozmuleanu, Matei Cidu au obtinut aur cu echipa la Campionatul European rezervat categoriei sub 23 de ani. George Dragomir (sabie – argint la Campionatul European de juniori, bronz la Campionatul Mondial de tineret).

Cei mai buni antrenori:

La Cadeti: Ana Pavel (floreta feminin). Marius Gheorghe (floreta feminin). Lucian Dina (sabie feminin). Radu Tofan (sabie masculin). Mihai Popa (spada feminin). Mihaela Ion (spada masculin).
La Juniori: Virgil Saliscan (floreta feminin).  Mihai Predescu (floreta masculin). Alexandru Siriteanu (sabie feminin). Rares Dumitrescu (sabie masculin). Iulian Bratu (spada feminin). Nagy Lehel (spada masculin).

Sursa Federatia Romana de Scrima

Pe AIMX puteti citi aici despre obstacolele pe care le-a depasit Adi Dabija ca sa ajunga campion!

Autor: Ovidiu Pețenghea