Romania invinge Germania la bob, la ea acasa ! 3 medalii la Altenberg

302
Romania invinge Germania la bob, la ea acasa ! 3 medalii la Altenberg

Romania invinge Germania la bob! Andreea Grecu si Khatarina Wick au castigat concursul la Cupa Europei, din Altenberg. La bob 2 persoane Mihai Cristian Tentea si Daroczi Ciprian au obtinut doua clasari de top pe locul doi si pe locul trei.

Romania invinge Germania la bob din nou dupa reusita din octombrie si cea din noiembrie. Andreea Grecu a schimbat partenera. Antrenorul Paul Neagu face performanta!

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au deschis in forta sezonul 2019-2020. Seria intrecerilor internationale a inceput cu o medalie de aur pentru Romania in Germania, la Oberhof. Concursul international de bob starturi a fost castigat de echipajulul de bob 2 persoane feminin format din Andreea Grecu si Ioana Gheorghe.

Antrenorul Paul Neagu a adus-o in echipa ca impingatoare pe Ioana Gheorghe,medaliata cu argint la Campioantele Nationale de Atletism in proba de 100 metri.

Andreea Grecu si Khatarina Wick au castigat concursul la Cupa Europei, din Altenberg. La bob 2 persoane Mihai Cristian Tentea si Daroczi Ciprian au obtinut doua clasari de top pe locul doi si pe locul trei.

In noiembrie a fost victorie pentru Romania la debut de sezon in Cupa Europei la bob! La Lillehammer, boburile de doua persoane, feminin si masculin, au avut clasari in Top 3 la Cupa Europei. Andreea Grecu si Ioana Gheorghe s-au remarcat. Antrenorul Paul Neagu si fetele sale au dominat intrecerea. Andreea si Ioana au castigat ambele manse.

Mihai Tentea si Ciprian Daroczi, antrenati de Daniel Păcioianu au avut o prima mansa perfecta. Tricolorii au condus in clasament. La a doua coborare au avut al 4-lea timp. La general au fost pe trei si implicit au urcat pe podiumul de premiere. Echipajele din Letonia si Germania au evoluat mai bine.

Romania aduna medalie dupa medalie la Bob si prin Tentea si Daroczi. Mihai Cristian Tentea si Ciprian Nicolae Daroczi au castigat medaliile de aur in proba de bob-2 masculin la Campionatele Europene Under-23 de la Sigulda (Letonia) la inceputul acestui an!

Pe AIMX puteti citi AICI si despre primele rezultate ale romanilor la Campionatul European de Natatie de la Glasgow!

Autor: Ovidiu Pețenghea