Paul Constantin Pepene a castigat in Polonia. Rezultate de podium pentru tricolori

158
Paul Constantin Pepene a castigat in Polonia. Rezultate de podium pentru tricolori

Paul Constantin Pepene s-a impus la schi fond, în proba de 10 kilometri! La Zakopane, Pepene l-a întrecut pe cehul Adam Fellner. Al treilea s-a clasat Petrica Hogiu. Mihai Raul Popa s-a clasat pe 5. in fata lui Florin Robert Dolhascu. In concurs a fost si Valentin Dirtu-Lunic, plasat pe 19.

Paul Constantin Pepene a urcat de doua ori pe podium la Zakopane!

Dupa succesul de la 10 kilometri, Pepene a fost pe 3 la 15 kilometri. Petrica Hogiu a fost al doilea. Castigator a fost cehul Petr Knop. Raul Mihai Popa a terminat pe 5. Florin Robert Dolhascu s-a clasat pe 12 cu doua locuri in fata lui Valentin Dirtu-Lunic.

Pepene schiaza in Turul de Schi din prima zi a anului. A fost implicat atunci in competitia programata din 28 decembrie pana pe 5 ianuarie.Prima etapa a fost in Elvetia. Paul a concurat la Lenzerheide. Pe 1 ianuarie reprezentantul Romaniei a intrat in concurs in Italia, la Toblach. Finalul Turului de Schi a fost programat in primul weekend din 2020 la Val di Fiemme in Italia.

Paul Pepene schiaza pentru Romania intr-o serie de intreceri la fond contra celor mai buni sportivi din lume.

Paul Constantin Pepene a castigat in Polonia. Rezultate de podium pentru tricolori

Finalul de an l-a gasit pe Paul in Elvetia în 2019. Pepene a terminat pe 51 la 15 kilometri. Intrecerea a fost castigata de rusul Sergey Ustiugov. Top trei a fost completat de norvegianul Johannes Hoesflot Klaebo si de Alexander Bolshuniv tot din Rusia.  A urmat sprintul de la Lenzerheide unde s-a impus norvegianul Johannes Hoesflot Klaebo. Top 3 a fost completat de italianul Federico Pellegrino si de francezul Richard Jouve.

Anul acesta in decembrie Paul a concurat in etapa de Cupa Mondiala de la Davos, tot in Elvetia. A fost pe 47 la 15 kilometri.

Pe AIMX cititi aici despre un rezultat unic în gimnastica obtinut de romanca Ana Maria Barbosu!