Pistolarul Luca Joldea obține bronz la Campionatul European

0
47
Pistolarul Luca Joldea obține bronz la Campionatul European
Pistolarul Luca Joldea obține bronz la Campionatul European
sursa Facebook European Shooting Confederation

Pistolarul Luca Joldea obține bronz în Ungaria! România este vicecampioană europeană! Gheorghe Pop este antrenorul susţinut de preşedintele CS Municipal Arad şi al FR de Tir Sportiv, Lucia Mihalache. Bronz în proba juniorilor de pistol 10 metri aer comprimat. Argint pentru Joldea, Feraru și Bucsias.

Luca Joldea și-a completat ziua de excepție cu locul doi pe echipe alături de colegii din echipa României, într-o competiție cu 20 de națiuni participante! Luca Joldea (CSM Arad), Daniel Feraru (Dinamo) și Levente Matyas Bucsias (CSU Oradea) sunt vicecampioni europeni la echipe!

Anul acesta, Luca Joldea legitimat la CSM Arad și antrenat de Gheorghe Pop s-a impus în proba de pistol aer comprimat 10 metri (60 de focuri) a juniorilor, la Grand Prix-ul de la Ruše (Slovenia). Mai mult, în calificări a reușit să egaleze recordul național!

Pistolarul Luca Joldea câștigă Grand Prix-ul din Slovenia!

Pistolarul Luca Joldea a reușit să egaleze recordul național de juniori stabilit în urmă cu doi ani la Oradea tot de el, 582 de puncte și a câștigat Grand Prix-ul din Slovenia!

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea