Radu Roman dezvaluie atuul care l-a ajutat sa faca record personal la anduranta

624

Radu Roman dezvaluie cum a reusit sa faca 231,143 km in 24 ore. Este record personal pentru politistul de frontiera Radu Roman la Campionatul National de Alergare de Anduranta la Timisoara. Sportivul legitimat la ACS Ultrarun Constanta si-a adjudecat bronzul la Campionatul National de Alergare de Anduranta. Radu Roman si-a depasit recordul personal la intrecerea de 24 de ore cu peste 40 de km.

Radu Roman dezvaluie cum a decurs intrecerea pentru medalii la Campionatul National de Alergare de Anduranta la Timisoara!

Radu Roman dezvaluie atuul care l-a ajutat sa faca record personal la anduranta“Am intrat in competitie alaturi de alergatori de top! Impreuna cu antrenorul „Ben Ami” si manat de entuziasm am reusit sa alerg 132 kilometri in primele 12 ore. Am fost pe locul 2 al clasamentului pana dimineata. Castigatorul Florin Ionita a inceput in forta si a mentinut un avantaj de 11-12 ture in fata mea. Colegul meu de club, Daniel Antonaru a reusit sa recupereze in ultimele ore o diferenta de 10 ture. Eu m-am confruntat cu lipsa de experienta la un volum de peste 200 km. A reusit sa ia argintul la diferenta de o tura (un final exceptional pentru care il felicit)“-Radu Roman

Radu Roman  a ocupat locul 1 la categoria de varsta 18-35 ani la Concursul International de Alergare de Anduranta S24H si locul 3 la categoria open.

“Fata de experienta de anul trecut am realizat ca am nevoie de un atrenament specific, iar la inceputul lunii februarie am cerut sprijinul lui „Ben Ami” care mi-a dat tipuri de antrenamente si consiliere prin mesaje si la telefon. Am ajuns la un volum de 600 km. alergati pe luna.“-Radu Roman

Rezultatul vine la 3 saptamani dupa ce Radu Roman a alergat 142 de kilometri, la Mamaia pe nisip, intr-un alt concurs de 24 de ore, desfasurat in scop caritabil.

Radu Roman dezvaluie atuul care l-a ajutat sa faca record personal la andurantaRadu Roman se considera  o persoana obisnuita, cu o pasiune mai putin obisnuita: alergarea de anduranta.

„Din 2005 port cu onoare uniforma de politist de frontiera in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.”-Radu Roman

Pe AIMX.RO puteti citi  aici si despre alergatorul roman care s-a remarcat la Campionatul European de Alergare Montana Master, din Cehia.