Raluca Olaru a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de haltere.

155
Raluca Olaru a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de haltere.
sursa Federatia Romana de Haltere – Romanian Weightlifting Federation

Raluca Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kilograme! Raluca a depășit-o pe britanica Emily Godley, tot cu 98 kilograme, datorită greutăţii corporale. Românca a cântărit 66,5 kilograme, iar Godley 70,42 kilograme. Bronzul a revenit italiencei Alessia Durante, cu 97 kilograme.

Raluca Olaru a obținut două medalii la Campionatele Europene de Haltere din Rusia!

Raluca Olaru se remarcă în limitele categoriei 71 kilograme, la Campionatele Europene de haltere de la Moscova.
La aruncat, Godley s-a impus cu 129 kilograme, fiind urmată de Durante cu 122 kilograme și de turcoaica Berfin Altun, cu 121 kilograme, în timp ce Olaru a ocupat locul al patrulea, cu 120 kgilograme.

Raluca Olaru a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de haltere.
Federatia Romana de Haltere – Romanian Weightlifting Federation

Olaru a cucerit bronzul la total, cu 218 kilograme, în timp ce Godley s-a clasat pe prima poziţie, cu 227 kilograme, iar Durante a fost a doua, cu 219 kilograme.

Bilanţul României la Moscova a ajuns la şapte medalii de aur (Monica Suneta Csengeri -campioană absolută la categoria 49 kilograme și Loredana Toma cu trei medalii de aur la categoria 64 kilograme. România are patru medalii de argint prin Cosmina Pană la categoria 45 kilograme la aruncat, Mihaela Valentina Cambei la categoria 49 kilograme la aruncat, Valentin Iancu-Ionadi – categoria 55 kilograme la aruncat şi total. România are și două medalii bronz de la Mihaela Valentina Cambei la categoria 49 kilograme la total și prin Raluca Olaru.

Loredana Toma a devenit campioană europeană la total cu 244 kilograme și deţine recordul european, cu 249 kgilograme. Argintul a revenit britanicei Davies, cu 230 kilograme, iar bronzul a fost câştigat de Anzorova, cu 222 kilograme.

Loredana Toma are în palmares 12 medalii de aur cucerite la Europene, după triplele realizate în 2017 la Split, 2018 la Bucureşti şi 2019 la Batumi, acum a dominat întrecerea la Moscova!

Tot pe AIMX puteti afla de la ce competitie importanta vom transmite la sfarsitul saptamanii LIVE TEXT&VIDEO, aici !!!

Autor Ovidiu Pețenghea