Raluca Stramaturaru a obtinut bronz la Cupa Natiunilor de la Altenberg la sanie

497
Raluca Stramaturaru a obtinut bronz la Cupa Natiunilor de la Altenberg la sanie

Raluca Stramaturaru a obtinut  medalia de bronz la  Alenberg dupa ce a inceput sezonul la Igls, tot cu o prezenta pe podium. Raluca a terminat pe 3 la Cupa Națiunilor la sanie si a revenit  in atentia iubitorilor sporturilor de iarna dupa ce termina pe locul 7 la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.

Raluca Stramaturaru a castigat medalie in Cupa Natiunilor, la fel ca la prima etapa din sezon la sanie.

Raluca Stramaturaru a castigat prima medalie in noul sezon de sanie.Radu Theodor o antreneaza pe Raluca si tandemul are rezultate si in etapele de Cupa Mondiala. Raluca a terminat pe opt in sprintul mondial din Austria la inceput de sezon

„Dupa marea performanta obtinuta de Raluca la Jocurile Olimpice in acest sezon se pare ca presiunea si-a spus cuvantul!
Nu este usor si nici nu va fiindca in aceasta ramura sportiva ne luptam cu sutimi si miimi de secunda .
Usor, usor cu siguranta vom reusi sa trecem peste acest aspect iar experienta acumulata va avea un cuvant greu de spus catre viitorul apropiat.
Aceste rezultate obtinute, trebuie sa specific ca au fost realizate si cu sprijinul constructorului american Duncan Kennedy. Avem toata increderea in aceasta echipa care se imparte intre cei cu experiența Vali și Raluca si cei tineri care au trecut acest sezon alaturi de echipa mare Carmen, Andrei, Marian și Flavius.”-Radu Theodor

Raluca Stramaturaru a obtinut din nou medalia de bronz in Cupa Natiunilor.

Raluca Stramaturaru si Valentin Cretu au urcat pe treapta a treia a podiumului. Valentin a incheiat intrecerea din Cupa Natiunilor dupa  Wolfgang Kindl si  Kristers Aparjods. 

„Intotdeauna in spatele unor rezultate notabile exista o echipa. Oameni cu suflet bun, intelepti, unde munca si rabdarea sunt calitati care asigura progresul.Va multumesc pentru sustinere!”-Valentin Cretu Facebook

Cretu a concurat la  editia cu numărul 48 a Campionatelor Mondiale de Sanie. La Winterberg, in Germania, sportivul format la CSO Sinaia si legitimat la CSA Steaua a terminat pe locul 17 in clasamentul general.

Raluca Stramaturaru a terminat pe locul 16 la individual.

Raluca si Valentin raman repere in lotul national si favoriti sa continue traditia participarilor reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice. Romania nu a lipsit niciodata de la intrecerile olimpice de sanie din 1980, de la JO gazduite de Lake Placid. Cea mai buna clasare romaneasca a fost locul 4, la sanie 2. Ioan Apostol si Liviu Cepoi au concurat  in 1992, la JO de la Albertville.

Autor: Ovidiu Pețenghea