sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONIRareș Ailinca, Codrin Cozmuleanu, Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi sunt campioni

Rareș Ailinca, Codrin Cozmuleanu, Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi sunt campioni

Rareș Ailinca, Codrin Cozmuleanu, Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi sunt campioni pe echipe la sabie masculin seniori, după ce au rușit să-i învingă în finală pe steliști.

Rareș Ailinca, Codrin Cozmuleanu, Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi de la CS Dinamo 1 au câștigat titlul național pe echipe la sabie masculin seniori, după ce i-au învins în finală pe Matei Cîdu, Dacian Enache, Mihnea Enache, Alexandru Zmău, de la CSA Steaua 1 cu scorul 45-30.

Medaliile de bronz ale concursului au fost adjudecate de sportivii de la CS Dinamo 2 (Casian Cîdu, Iustin Cîdu, Vlad Covaliu și Marco Șovar), care s-au impus cu 45-44 în fața echipei CSM Unirea Sobozia (Mihai Cruțu, Eduard Dragomir, George Dragomir, Răzvan Stănescu).

Iulian Teodosiu (CS Dinamo) a câștigat titlul național la sabie masculin în întrecerea seniorilor. Iulian l-a învins în finala probei pe Răzvan Ursachi (CS Dinamo), cu 15-10. Medaliile de bronz au fost obținute de Alexandru Zmău (CSA Steaua) și Radu NIțu (CS Riposta București). Toate rezultatele tabloului principal și clasamentul final sunt aici .

Anul trecut, Iulian Teodosiu, Paul Ursachi, Rareș Ailinca și Codrin Cozmuleanu, antrenați de Rareș Dumitrescu au fost finaliști la concursul de scrimă din Italia, de la Cagliari. Trofeul a fost câștigat de echipa Fiamme Oro, campioana Italiei la sabie.

Iulian Teodosiu, Paul Ursachi, Rareș Ailinca și Codrin Cozmuleanu fac performanță la sabie, finală în Italia.

Conform FRScrima.RO, În grupe, Dinamo a trecut cu 45-7 de Ashkelon FC, din Israel, și cu 45-44 de echipa națională a Ucrainei, pierzând meciul susținut în compania echipei italiene CS Esercito, cu 28-45.

Din păcate, în al doilea meci din grupă, Rareș Ailinca s-a accidentat și a devenit indisponibil pentru restul turneului.

Pe tablou, care a început cu faza sferturilor de finală, Dinamo a învins mai întâi categoric pe Slovenia-Kamnik, cu 45-15, iar în semifinale și-a luat revanșa în fața celor de la CS Esercito. A fost o victorie cu 45-42 după un meci pe care românii l-au controlat de la început până la final.

În finală, Dinamo a întâlnit campioana Italiei Fiamme Oro, în fața căreia a cedat cu 33-45, clasându-se pe poziția secundă în clasament și obținând medalia de argint.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE