Record la Tir pentru Roxana Sidi! 2020 se anunta promitator

0
836
Record la Tir pentru Roxana Sidi! 2020 se anunta promitator

Record la Tir pentru Roxana care nu se va omologa insa. Evolutia din Ungaria o incurajeaza pe sportiva nascuta pe 31 martie 1992 sa traga pentru un rezultat si mai bun la Nationale.

Record la Tir pentru Roxana cu un rezultat de 633,8 tras in proba pusca aer comprimat 10 metri.

”Am terminat anul foarte bine! Am inceput un an nou in forta! Am terminat anul cu un rezultat de 633,8 tras in Ungaria la etapa de selectie pentru Campionatul European. A fost si cel mai bun rezultat al meu ca si cifra. Un record national care nu se va omologa. Acum am inceput anul cu o cifra de 629,3 care mi-a adus din nou locul 1 la una dintre etapele de selectie pentru Campionatul European. Acum ma pregatesc pentru etapa de Campionat National care va avea loc la Bucuresti, va fi urmat de Bundesliga si H&N Cup in Germania, Campionatul National si Campionatul European. Voi lupta sa am rezultate de care voi fi multumita, asta insemnand sa imi indeplinesc tot ce mi-am propus. Sper sa am un an bun atat la individual dar si cu echipa. Cum am invatat, indiferent de ce se intampla nu las garda jos niciodata!”-Roxana Sidi

Roxana are ambitii mari pentru Europenele din Polonia, la Wroclaw.

”Voi lupta pentru a intra in finala si a castiga o medalie, care imi va putea aduce si calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A fost o perioada grea pentru mine, dar stiu ca ambitia si dorinta de a ajunge unde imi doresc ma va ajuta sa ma autodepasesc.”-Roxana Sidi

In 2019, Romania a fost singura natiune cu doua finlaiste la pusca 10 metri la Europeanul de Tir. Laura Georgeta Coman si Roxana Sidi au reprezentat Romania la Osijek, in Croatia.

Pe AIMX puteti citi si despre atuurile lui Teofil Vlad in Piatra Craiului, Cheile Turzii sau Cheile Bicazului. Articolul este aici.

 

Autor Ovidiu Pețenghea