Rezultate la atletism ! Campioni la Nationalele de sala de Juniori 3 din Bacau!

0
1442
Rezultate la atletism ! Campioni la Nationalele de sala de Juniori 3 din Bacau!

Rezultate la atletism in probele de aruncarea greutatii, triplu salt, saritura la inaltime si saritura cu prajina. Au fost desemnati castigatorii si la probele de alergare: 1500 de metri, 60 de metri si 400 de metri. Au castigat titlul national George Adam, Petru Kore, Mario Dobrescu, Andrei Paraschiv,Robert Andrei Vatafu, Radu Mircea Popescu si Balasz Zsolt.  La feminin s-au impus Denisa Lupescu, Cristina Balaur, Petrina Pivniceru, Alexandra Stirceanu, Alina Valentina Barbu si Elena Calin.

Rezultate la atletism in prima zi la Campionatul National de Sala din Bacau!

George Adam de la CSS Focsani a castigat la aruncarea greutatii cu 14.96m. Podiumul a fost ocupat de sportivii de la CSM Buzau: Marius Grigore si Georgian Chircu. La feminin s-a impus Alexandra Stirceanu cu 13.96 metri.

La triplu salt a castigat Denisa Narcisa Lupescu (11.84 metri). Sportiva de la Rapid a fost urmata de Ioana Vrinceanu si de Marta Maris. La masculin a castigat Andrei Paraschiv de la Dinamo.

Rezultate la atletism ! Campioni la Nationalele de sala de Juniori 3 din Bacau!Cristina Valentina Balaur a castigat la 1500 de metri (4:35.56). Sportiva de la Vaslui a fost urmata de Iulia Marginean si de Cristina Rut Vasile. La masculin a castigat Petru Kore de la CSM Dorna. Gut de la CSM Bistrita si Mihaita Rusu de la CS Atletico Slanic au competat podiumul.

Petrina Pivniceru a castigat la 60 de metri. Sportiva de la CSS Hunedoara a fost urmata de Rebeca Daria Ciocan de la CSM Galati si de Alexandra Nica de la CSS Slatina. La masculin Mario Alexandru Dobrescu s-a impus in fata lui Robert Marcel Gavril. Daris Techiu a fost pe 3.

La 400 de metri a castigat Robert Andrei Vatafu in fata lui Alberto Dragomir. Pe trei a fost Denis Totoi! La feminin s-a impus Alina Valentina Barbu! Sportiva a colaborat cu noul campion mondial in ape inghetate Paul Georgescu!

Radu Mircea Popescu s-a impus la saritura la inaltime. La saritura cu prajina castigatori au fost Elena Calin respectiv Norbert Zsolt Balasz.

Rezultate complete pe site-ul FRA!

Autor: Ovidiu Pețenghea