sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXRezultate la întreceri ecvestre pentru români în străinătate

Rezultate la întreceri ecvestre pentru români în străinătate

Rezultate la întreceri ecvestre pentru români în străinătate. CSI2*W Tsaratsovo, victorie pentru Ionuț Ursache în Bulgaria. Succes în competition 13Diamond Tour cu Veni Vidi Vici, bronz în competition 14 W Gold Tour cu SpaceHopper.

Rezultate la întreceri ecvestre pentru români în străinătate.

Rezultate la întreceri ecvestre pentru români în străinătate

Cojocariu Damian a câștigat la Hipoarena Samorin, Slovaquia, Regiunea Trnava, cu Lancor 1.50 2* World Cup Grand Prix!

Damian Cojocariu era la grădiniță când a ajuns la un centru ecvestru. Era la Dumbrava, în Târgu Neamț. Unchiul Aurel, Maestru Emerit al Sportului, fost sportiv la Steaua 20 de ani, l-a inspirat pe Damian. Sportivul evoluează și s-a specializat în proba cu obstacole. A terminat liceul tehnologic la automatizări și electronică, dar specializarea sa e la întrecerile cu cai. Din 2008 concurează, prima dată la Sfântu Gheorghe. Damian a evoluat. a câștigat premii la Cupa de Națiuni din circuitul Longines EEF în Grecia și Bulgaria. În 2021 a câștigat 6 Grand Prix-uri. Natalia Ecaterina poate duce moștenirea familiei peste ani. Este fetița lui Damian.

Ionuț Ursache a început călăria în baza hipică Virgil Bărbuceanu. S-a specializat la sărituri peste obstacole. Practică călăria de peste 20 de ani. Deşi este din Piatra Neamţ, s-a mutat în Bacău pentru a fi aproape de baza hipică.

Rezultate la întreceri ecvestre pentru români în străinătate

„E destul de dificil, e un sport costisitor si depinzi foarte mult de calul pe care il ai daca nu ai un cal de valoare si stim ce inseamna valoarea inseamna si financiar e destul de complicat si greu si ca in orice sport trebuie sa faci si sacrificii”, Ionuț Ursache campion en-titre pe pagina de socializare.

Veni Vidi Vici a fost cumpărat cu aproximativ 20.000 de €, când avea doar 4 ani”, este calul care în Bulgaria sub maestria lui Ionuț a performat. Un cal de 12 ani care are o valoare estimată la peste 300000 de euro.

Pe AIMX  aflati aici si despre prima ediție a Ovidio Running o cursă de alergare în centru istoric al Constanței.

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE