sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXRezultate pentru România la nivel internațional în culturism și fitness

Rezultate pentru România la nivel internațional în culturism și fitness

Rezultate pentru România la nivel internațional în culturism și fitness. În perioada 25-27 mai, a avut loc în Lyon, Franța, IFBB Diamond Cup!Am avut o sportivă prezentă la această competiție care a obținut un rezultat excepțional! Locul 2 – Cadar Alexandra – Women’s Bikini Up to 164cm.

Rezultate pentru România la nivel internațional în culturism și fitness. În Cacak, Serbia a fost Campionatul Mondial pentru copii.

Rezultate pentru România la nivel internațional în culturism și fitness

Nathasa Pop Locul 1 și medalie de aur, Fitness Cadete 8 ani.

Mihăiță Onofrei Locul 1 și medalie de aur, Fitness Cadeți 9 ani. Locul 1 și medalie de aur, Fitness Challange mini(6-10 ani).

Felix Babiciu Locul 3 și medalie de bronz, Fitness challange băieți 11-15 ani.

În perioada 25-27 mai 2022, a avut loc Campionatul European de Fit Model, în Tallinn, Estonia.A fost o competiție cu sportive foarte bine pregătite. Locul 8 pentru Ivașcu Adina.

Ticau Leonida a obținut în cadrul Mr. Universe, din Praga Locul 4 – Men’s Bodybuilding.

Sportivii lotului național au făcutistorie la Campionatul European de Culturism și Fitness din Spania.

România s-a întors în premieră cu titlul de Campioană Europeană de la Santa Susanna în Spania. Sportivii lotului național au cucerit 25 de medalii de aur, 12 medalii de argint și 8 medalii de bronz, situându-se astfel pe locul I, în clasamentul pe națiuni. Delegația României a fost condusă de președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.

Rezultate pentru România la nivel internațional în culturism și fitness

” Un al doilea loc! Unul care valorează aur pentru mine!Astăzi am avut un obiectiv în minte și l-am atins! Și chiar dacă antrenorul Vincenzo Quatela era departe, s-a descurcat perfect cu totul!Foarte foarte foarte mulțumită!” a postat pe pagina de socializare Alexandra Cadar la Lyon, în Franța a fost IFBB Diamond Cup!

sursa Federatia Romana de Culturism si Fitness

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE