sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCICLISMCristian Răileanu și Daniel Crista pedalează în Turul Albaniei! Podium!

Cristian Răileanu și Daniel Crista pedalează în Turul Albaniei! Podium!

Cristian Răileanu și Daniel Crista pedalează în Turul Albaniei! Podium! SEFA Ylber a câștigat în fața lui Cristian prima etapă. A fost pe opt, Daniel reprezentant al CSA Steaua.

Cristian Răileanu și Daniel Crista pedalează în Turul Albaniei! Podium! Cristian l-a urmat pe albanezul Ylber câștigător în prima etapă după 161.1km. Timpul câștigătorului a fost 3:51:05.

Echipele participante:

Cristian Răileanu și Daniel Crista pedalează în Turul Albaniei! Podium!

Câștigătorii competiției:

Etape:

Daniel Crista a fost în acțiune și pe velodrom după ce a făcut tratament cu antibiotice din cauza unei infecții în gât! Anterior, Daniel a participat la Tissot UCI Track Nations Cup Milton în Canada. Vineri, la Scratch a obținut locul 19. La proba Individual Pursuit ( 4000m contratimp) a fost pe locul 12. Daniel colaborează cu antrenorul Georgiadis Georgios.

Daniel Crista în acțiune pe velodrom, este câștigător Men Elite Points și a fost pe doi la proba Men Elite – Elimination în Israel. Afrasinei Valentin a fost pe locul 3 la proba Junior Men – Elimination în acest an în martie.

Daniel Crista a câștigat proba de urmărire individuală (4000 metri) la Cali anul trecut în septembrie. Este hotărât să câștige în continuare.

Pe AIMX  citiți  aici și despre Ciprian Bălănescu premiat la triatlon sprint în competiția Herbalife24 Triathlon Los Angeles.

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE