luni, februarie 26, 2024
AcasăINOTRobert Glinta castiga la Sette Colli, concursul de inot, la Roma...

Robert Glinta castiga la Sette Colli, concursul de inot, la Roma cu record!

Robert Glinta castiga la Sette Colli, concursul de la 50 de metri spate. Sfarsitul de saptamana il gaseste pe valorosul inotator la Roma. Italia reuneste performerii la faimosul concurs international „trofeul Sette Colli”. Sunt in concurs pana duminica 1 iulie unii dintre cei mai rapizi inotatori din lume.

„Pentru mine acest concurs este un concurs de obiectiv intermediar unde imi testez abilitatile din acest moment al pregatirii. Varful de forma vreau sa fie la Campionatele Europene din Glasgow din august. Fiind un concurs foarte puternic, atmosfera este favorabila inotarii unor timpi foarte rapizi. Sunt sincer extrem de entuziasmat sa observ evolutia mea si a celorlalti colegi si sportivi din toata lumea.”- Robert Glinta

Robert Glinta castiga la Sette Colli medalia de aur la Roma cu un nou record national

Robert  a terminat cursa la 50 de metri spate cu timpul de 24 secunde si 78 sutimi (nou record national!). Robert Glinta l-a intrecut pe brazilianul Gabriel Fantoni (24’95”) si pe italianul Matteo Milli (25’15”).

In finala B, la proba de 50 de metri spate Andrei Anghel a terminat al doilea cu timpul de 25’71”. Andrei a fost intrecut de italianul Niccolo Bonacchi ( 25.56). Bogdan Scarlat a avut al optulea timp in finala B de la 400 m liber cu timpul de 3:57.66. A castigat finala B ucraineanul Sergiy Frolov cu 3:51:24. Conationalul sau ROMANCHUK Mykhaylo a castigat finala A la 400 de metri cu 3:48.04.

Rezultate aici!

Bogdan Scarlat s-a transferat de la clubul CSM Pitesti la Dinamo si continua sa stranga medalii la „liber” dupa 11 ani de inot profesionist. Sportivul din Mioveni s-a nascut pe 8 October 1997. Crescut in regimul profesionist pitestean, a trecut in prezent la Dinamo. Din luna februarie s-a antrenat in Bacau alaturi de colegii Alin Artimon, Daniel Martin si Radu Marius. Scarlat a reusit sa castige la „Nationale” trei medalii: aur la 800 si 1500 m. liber si argint la 400 m. liber.

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE