Robert Glință înoată la Napoli în seria International League. Declarația campionului

110
Robert Glință înoată la Napoli în seria International League. Declarația campionului

Robert Glință înoată la Napoli. Faza inițială a turneului ține până în dată de 30 septembrie, fiecare echipa concurând de 4 ori. International Swimming League este o competiție care este echivalentul „Champions League”, unde participă cei mai buni înotători din lume.

Robert Glință înoată la Napoli. Finalistul din acest an din proba de 100 de metri spate de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a vorbit pentru AIMX!

Robert Glință înoată la Napoli în seria International League. Declarația campionului
credit foto : Mike Lewis, sursa Robert Glință

”Primul match pentru echipa Iron nu a fost unul foarte ușor, am terminat competiția în spatele echipei Energy Standard, dar foarte aproape de echipa London Roar în clasament. Pentru mine performanța a fost una satisfăcătoare, reușind să adun puncte folositoare echipei, venind al 3-lea în probele de 50 metri, 100 metri și 200 metri spate. Am fost al doilea cu echipa mixtă de 400 metri mixt. Pregătirea este în plină desfășurare pentru întreagă echipa, atmosfera este una motivantă și inspirațională, fiind alături de nume mari ale natației mondiale. Urmărim o performanță mult mai bună in următorul match care va avea loc pe dată de 9-10 Septembrie.”

Este a treia ediție ISL competiție organizată de miliardarul ucrainean Konstantin Grigorhin, unde iau startul 10 echipe formate din cei mai buni înotători din lume. Robert Glință continuă participarea la competiția privată, care nu se regăsește în calendarul Federației Internaționale de Natație. ISL atrage cei mai buni înotători din lume cu premiile de milioane de dolari puse în joc. Echipele aflate la start adună puncte în etapele care se vor desfășura săptămânal, în funcție de performanțele înotătorilor, până la începutul lui 2022, când va fi marea finală.

Pe AIMX aflați aici despre medaliile de aur câștigate de România la Europenele de canotaj Under-23! A fost un record la nivel mondial!

Aici aflați și despre primul Half Ironman din palmares câștigat de Antoanela Manac