Robert Glinta si Daniel Martin sunt astazi protagonistii zilei la Nationalele de Inot

0
869
Robert Glinta si Daniel Martin sunt astazi protagonistii zilei la Nationalele de Inot

Robert Glinta si Daniel Martin au confirmat valoarea in primele doua zile de competitie la bazinul de 50 de metri din Bacau. Daniel Martin continua evolutia perfecta la Campionatele Nationale. La fel ca in prima zi, sportivul antrenat de Iulian Matei a castigat don nou doua titluri de campion national. Robert Glinta a castigat o medalie de argint si e pregatit pentru o noua intrecere tare cu Martin dupa finala de ieri la 100 metri liber. Dupa evolutia de ieri a Ioanei Darie, David Popovici a entuziasmat in a doua zi de intreceri la Nationalele din Bacau.

Robert Glinta si Daniel Martin sunt protagonisti si in a a treia zi de competitie cu o intrecere la „spate” care se anunta stransa!

Robert Glinta si Daniel Martin sunt astazi protagonistii zilei la Nationalele de InotRobert Glinta a revenit intr-o finala la 100 metri liber dupa ce a terminat pe doi la Internationalele Romaniei de anul trecut. Atunci l-a intrecut Simonas Bilis (Lituania). La Nationalele din Bacau Daniel Martin a castigat in fata lui Robert. Intrecerea Martin-Glinta din cea de a treia zi de concurs la Nationale reprezinta capul de afis! Martin a castigat in ziua a doua la 100 metri liber si la 200 metri fluture

Antrenorul Federal Silviu Anastase a evidentiat pentru AIMX evolutia lui Popovici la 15 ani! Pe aceeasi lista a remarcatilor sunt alaturi de David Popovici, Ratiu Maysa, Bianca Andreea Coste, Andreea Dragoi. Tinerii inotatori si Andra Gorecki sunt candidati la Festivalul Olimpic din aceasta vara pentru o reprezentare de top a Romaniei.

Anul trecut  la Campionatul National de Cadeti,  la Complexul Turistic de Natatie Targoviste au fost doborate opt recorduri nationale, jumatate dintre acestea le-a facut  David Popovici. La 15 ani David face noi recorduri!

Bogdan Scarlat a confirmat ca este cel mai bun la 800 de metri. Bogdan s-a impus in ziua a doua in fata lui Petre si a lui Popazov!

Rezultate aici!

Credit foto: Victor Eugen Mihai Vem (Sport24Bacau)

Autor: Ovidiu Pețenghea