Roxana Sidi trage sâmbătă în finala Cupei Mondiale în India

79
Roxana Sidi trage sâmbătă în finala Cupei Mondiale în India

Roxana Sidi trage sâmbătă în finala probei de pușcă 10 metri. În calificări a avut 628.7. Sportiva din Ungaria, Eszter Denes a fost prima cu 629.8. A fost urmată de Anjum Moudgil din India cu 629.6. Americanca Mary Carolynn Tucker a avut 629.1. Daneza Rikke Maeng Ibsen s-a calificat cu 628.8. SIDI Roxana a fost intre sportivele poloneze, Aneta Stankiewicz 628.8 și Aleksandra Szutko 628.5. Ultima sportivă calificată a fost Alison Marie Weisz din SUA cu 628.4.

Roxana Sidi trage sâmbătă pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Luna aceasta a stabilit un nou record al Ungariei la pușcă 50 de metri proba de 3×40 !

”Recent am avut Campionatul Național de sală la 50 de metri proba de 3×40 în Ungaria, unde rezultatul a fost unul bun. 1173 în calificări, iar în finală 461,3 care este record personal pentru mine și record național al Ungariei.”

Roxana a câștigat concursul din Ungaria în martie și vrea să se autodepășească în India!

Roxana Sidi trage sâmbătă în finala Cupei Mondiale în India

”Am câștigat medalia de aur! Fac tot posibilul sa îmi pot desfășura pregătirea în condiții cât mai normale. Este o perioadă foarte grea! Au fost amânate Campionatele Europene care în mod normal se terminau în această perioadă, dar vor avea loc în mai, după noul calendar competițional.

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir!

După această Cupă Mondială, nu știu dacă vom mai avea un concurs de pregătire, dar sper că vom avea parte de Campionatul European unde este ultima competiție de calificare la Jocurile Olimpice unde pentru mine șansele sunt reale și voi face tot posibilul sa îmi câștig locul la Tokyo. Sunt încrezătoare că totul va fi bine și că vom trece sănătoși peste această situație, care într-adevăr nu ne ajută, dar ne poate motiva să ne depășim limitele!”

Pe AIMX citiți aici și despre teribilul ultra Barkley Marathons, concursul care „refuză” să aibă finisheri