sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXSabrina Maneca-Voinea, medaliată cu bronz la sol, la Europenele din Antalya

Sabrina Maneca-Voinea, medaliată cu bronz la sol, la Europenele din Antalya

Sabrina Maneca-Voinea, medaliată cu bronz la sol după ce a fost notată cu 13,566 puncte, fiind devansată de britanicele Jessica Gadirova, 14,000 (medaliată cu aur) şi Alice Kinsella, 13,666 (medaliată cu argint) la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică.

Sabrina Maneca-Voinea, medaliată cu bronz la sol, la Europenele din Antalya

Sabrina Maneca-Voinea, medaliată cu bronz la sol în Turcia la Campionatele Europene. Este antrenată de Camelia Voinea.

Ana Bărbosu s-a clasat pe locul 7 în finala de la acest aparat, cu 12,800 puncte.

La bârnă, Amalia Ghigoarţă a ocupat locul şase în finală, cu 12,900. Medalia de aur a fost cucerită de Sanne Wevers, cu 13,800.

În concursul masculin, Gabriel Burtănete a ocupat locul al patrulea în finala de la sărituri, cu o medie de 14,449 puncte. El a primit 14,333 la prima săritură şi 14,566 la a doua. Artur Davtian, cu 15,033 a câștigat titlul european. Argintul a revenit britanicului Jake Jarman, cu 15,016, iar ucraineanul Igor Radivilov a obţinut bronzul, cu 14,750.

Pe patru s-a clasat şi Andrei Muntean în finala de la paralele, cu 14,400. Ucraineanul Ilia Kovtun (15,166) a luat medalia de aur.

Delegația României şi-a realizat obiectivele la Europenele de la Antalya prin calificarea echipelor la Campionatele Mondiale, câştigarea unei medalii şi calificarea sportivilor în finale.

Gimnasta Sabrina Voinea a câștigat ambele finale la Cupa Mondială de la Doha.

Gimnasta Sabrina Voinea a câștigat ambele finale la Cupa Mondială de la Doha spre satisfacția Cameliei Voinea. Andrei Muntean s-a clasat pe locul 5 la paralele.

Sabrina a debutat la senioare la Cupa Mondială de la Doha. Antrenată de mama sa, Camelia Voinea – campioană mondială și europeană, vicecampionă olimpică la gimnastică și de Cristian Moldovan, Sabrina a câștigat ambele finale și se va pregăti pentru Campionatele Europene din aprilie!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE