Sebastian Livezeanu a castigat la Baneasa Forest Run. Recordurile sale

324
Sebastian Livezeanu a castigat la Baneasa Forest Run. Recordurile sale
credit foto Irina Anton

Sebastian Livezeanu a castigat la Cros in 00:39:35 evenimentul din noiembrie Baneasa Forest Run. Livezeanu se pregateste singur dupa propriul program de antrenament intocmit de el, nu are antrenor.

Sebastian Livezeanu a inceput sa concureze in urma cu aproximativ 3 ani si jumatate. Cursele favorite sunt de 10 kilometri si 5 kilometri.

Sebastian Livezeanu a castigat la Baneasa Forest Run. Recordurile sale”Duminica, la crosul din Baneasa m-am simtit foarte bine. Am preluat cursa de unul singur dupa primul kilometru. Mi-am imbunatatit timpul pe acel traseu cu vreo 20 de secunde fata de cel din editia din primavara. Pe 2 a fost Robert Boroi iar pe 3 Andrei Toader. Nu imi vine in minte o cursa care sa ma fi pus in mod special in dificultate. Toate sunt dificile in felul lor. Cred ca intrecerea de 3000 de metri de la Urban athletics a fost aparte. Eu fac intreceri de 10 kilometri si 5 kilometri. Aceasta proba de 3000 de metri mi-a socat putin corpul. A fost prima cursa oficiala sub 5000 metri.”-Sebastian Livezeanu

Cele mai bune rezultate obtinute de Livezeanu sunt

16:43 pe 5km.

33:55 pe 10km.

Sebastian Livezeanu mai concureaza pe 1 decembrie o proba de 11km. Pe 8 decembrie va fi la Baneasa race! In mai la cursa de 10 kilometri Livezeanu a fost pe doi la Semimaratonul International Bucuresti. Intrecerea a fost castigata de Liviu Ionita in fata lui Andrei Sebastian Livezeanu. Pe trei a incheiat polonezul Skibinski. Al treilea roman a fost George Popa. Rezultate gasiti aici! In aprilie la Cros in Baneasa Race Spring Edition, Livezeanu a terminat dupa Stefan Iulius Gavril. Andrei Sebastian Livezeanu si Robert Boroi au fost in top 3. Anul trecut in septembrie, Cristian Lutic s-a impus in Baneasa Race-editia de toamna. Robert Boroi si Andrei Sebastian Livezeanu l-au urmat. Timpul castigatorului a fost 00:36:46.8. Distanta 10.5, pe ceasul lui Cristian 10.7km.

Pe AIMX aflati si despre victoriile lui Viorel Palici. Curse si recorduri AICI!

Fotografii de la @BucharestUrbanAthletics gasiti pe pagina fotografului evenimentului, Irina Anton

Autor: Ovidiu Pețenghea