sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITStafeta "Romania" a fost premiata pentru traversarea inot a Canalului Manecii

Stafeta „Romania” a fost premiata pentru traversarea inot a Canalului Manecii

Stafeta „Romania” a primit doua distinctii la Anual Dinner. Este gala in care CSA, Channel Swimming Asociation, omologheaza toate rezultatele sezonului. 84 de inotatori au reusit sa treverseze, SOLO, Canalul Manecii in 2019. Alte 36 de stafete au parcurs distanta Dover-Calais. „Romania” s-a aflat printre ele, iar realizarea a fost si mai aplaudata pentru ca 4 din cei 6 componenti au fost copii. 

Stafeta „Romania” a traversat Canalul Manecii pe 27 august 2019

stafeta romania premiataFestivitatea de premiere a Channel Swimming Asociation s-a desfasurat ca in fiecare an la Dover, Marea Britanie. O cina in care Asociatia a recunoscut performantele inotatorilor din anul curent. 210 inotatori au fost prezenti la Dover Town Hall. Paul Georgescu a urcat pentru a doua oara pe aceasta scena. In 2016 anunta ca doreste sa formeze o stafeta de copii care sa traverseze in premiera pentru tara noastra Canalul Manecii. Stafeta a fost numita „Romania”, iar la sfarsitul lunii august a dus la indeplinire obiectivul: 44,3 kilometri inotati in 10 ore si 25 de minute.

Sambata seara, 2 noiembrie, cei 6 membri ai stafetei (Ana Nanau, 12 ani, Andreea Albu 13 ani, Alice Perjoiu 16 ani,  Anton Zamfir 16 ani, Sergiu Deznan si Paul Georgescu) au fost premiati de doua ori: pentru cea mai rapida stafeta de 6 si cea mai rapida stafeta mixta. 

Din 1875 si pana in prezent 1652 de inotatori au reusit traversarea SOLO.

VIDEO: STAFETA „ROMANIA” PREMIATA PENTRU TRAVERSAREA CANALULUI MANECII LA ANUAL DINNER

https://www.youtube.com/watch?v=8a2CD43UZlk

Autor: Vlad Lucian Arhire

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE