Triatlonista Antoanela Manac a reprezentat Romania la ITU Triathlon World Cup

0
736
Triatlonista Antoanela Manac a reprezentat Romania la ITU Triathlon World Cup

Triatlonista Antoanela Manac a trecut peste un moment dificil in Peru!  La Lima reprezentanta Romaniei a concurat in etapa de Cupa Mondiala. Sportiva din Constanta a cucerit anul acesta medalia de bronz la prima editie a Jocurilor Mondiale pe plaja, la Doha, in Qatar. Antoanela a urcat pe ultima treapta a podiumului la proba de aquatlon, proba neolimpica.

Triatlonista Antoanela Manac are concluziile dupa evolutia din etapa de Cupa Mondiala din Peru!

Triatlonista Antoanela Manac a reprezentat Romania la ITU Triathlon World Cup”Cand esti in forma cea mai buna exact atunci se intampla sa patesti ceva!
La Cupa Mondiala din Lima am avut o evolutie foarte buna pana in a 2 a tura de bicicleta din cele 4, unde in plutonul fruntas in care ma aflam s-a cazut masiv si din pacate am cazut si eu. M-am ridicat si am continuat turele chiar daca am ramas singura. Am tras de mine sa termin cursa si ma bucur ca am reusit asta.
Ranile mele sunt superficiale si voi pregatita pentru urmatoarea cursa din Argentina la care voi participa peste o saptamana!

Multumesc Federatia Romana de Triatlon si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pentru sustinere!” Declaratia Antoanelei pe pagina oficiala.

Rezultate gasiti aici!

Triatlonista Antoanela Manac a reprezentat Romania la ITU Triathlon World CupAntoanela Manac a fost medaliata pentru Romania la Aquatlonul de la Doha pe care l-a terminat in 30:17. Castigatoarea, reprezentanta Spaniei, Francisca Tous a terminat in 29:38.

Antoanela Manac este nascuta in 1995 si reprezinta cu succes Romania in strainatate. In Qatar si-a facut cadou medalia de bronz pentru aniversarea zilei de nastere pe 14 octombrie.

Antoanela s-a nascut la Constanta. La 4 ani, parintii au inscris-o la cursuri de inot. Dintr-o simpla joaca a trecut la sportul de performanta. La prima participare la o competitie oficiala, un concurs international pentru copii si juniori, a castigat trei medalii de aur. 

Pe AIMX puteti citi despre medaliile cucerite pentru Romania in drumul spre Tokyo la scrima! Articolul este AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea