START înscrieri la L’Étape Romania by Tour de France

0
207

L’Étape Romania by Tour de France, aflată la cea de-a doua ediție, se va desfășura pe 27 august în București. Este singura competiție din România care oferă emoția unei curse de top mondial, destinată tuturor cicliștilor, de la familii cu copii de minim 8 ani și până la cicliști de performanță. Evenimentul este deschis și pentru pasionații de MTB . Înscrierile la cea de-a doua ediție au fost deschise oficial: (https://romania.letapebytourdefrance.com/registration), numărul de locuri fiind limitat.

România s-a alăturat L’Étape by Tour de France în 2022, fiind cea de-a 20-a țară acceptată în această serie de evenimente la nivel internațional.

Cicliștii de performanță care vor răspunde provocării vor beneficia de un clasament dedicat.


“Suntem pregătiți să oferim cicliștilor amatori din România experiența legendarului brand Tour de France, la cea de-a doua ediție a L’Étape România. Așteptăm toți pasionații de ciclism la linia de start să trăiască aventura marilor campioni, să se bucure de trasee și de atmosfera de festival. Mulțumim tuturor autorităților și sponsorilor care s-au alăturat acestui proiect unic și împreună cu care construim povestea L’Étape Romania by Tour de France”, a transmis Tudor Ștefan MOCUȚA, CEO MPG.

Traseele pornesc din imediata vecinătate a Pieței Constituției, de pe Bd. Unirii si vor străbate artere importante ale Bucurestiului, precum Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff și Bulevardul Libertății.

Cele trei trasee ale L’Étape Romania by Tour de France în 2022 sunt:


 City Adventure 14 KM – https://romania.letapebytourdefrance.com/route/2 – se pot înscrie cei care au peste 8 ani
 The Ride 42 KM – https://romania.letapebytourdefrance.com/route/1 – se pot înscrie cei care au minimum 15 ani
 The Race 85 KM – https://romania.letapebytourdefrance.com/route/0 – se pot înscrie cei care au minimum 15 ani

Toți participanții, de la copii și cicliști ocazionali, până la sportivi mai experimentați, se vor bucura de un format creat special pentru ei. Acesta se potrivește perfect obiectivului nostru de a face experiența Turului Franței accesibilă tuturor. Cu un traseu unic în centrul Bucureștiului, L’Étape Romania este experiența supremă pentru cicliștii români, o provocare uimitoare și o șansă unică de a concura pentru câștigarea tricourilor oficiale ale Turului Franței. Ne vedem pe 27 august!” a declarat Antoine QUIERS , Project Manager of L’Étape by Tour de France – AMAURY SPORT ORGANISATION (ASO)

Turul Franței reprezintă cea mai renumită cursă de ciclism din lume, urmărită în fiecare an cu pasiune de peste două miliarde de fani de pe întreg mapamondul. Evenimentul sportiv, devenit legendă, a debutat în 1903, iar conceptul L’Étape by Tour de France s-a născut în 1993, din dorința de a da o șansă cicliștilor amatori să trăiască această experiență unică.
România s-a alăturat L’Étape by Tour de France în 2022, fiind cea de-a 20-a țară acceptată în această serie de evenimente la nivel internațional.

L’Étape Romania by Tour de France este organizat de MPG România

Compania este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă, care include organizarea a peste 8.000 de evenimente sportive, pe parcursul a peste 26 de ani de activitate. Conceptul evenimentului L’Étape by Tour de France aparține AMAURY SPORT ORGANISATION, Franța, (ASO), liderul mondial în organizarea curselor de ciclism și deținătorul legendarului brand Tour de France.

Mai multe detalii despre seria globală de evenimente și despre competiția locală se găsesc pe site-ul oficial romania.letapebytourdefrance.com, iar cei care doresc să intre în cursă, începând cu data de 8 mai 2023, se pot înscrie în secțiunea REGISTRATION. Informații la zi se găsesc pe profilele de Facebook: https://www.facebook.com/letaperomania și
Instagram: https://www.instagram.com/letaperomania/