luni, februarie 26, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXStart pentru Radu Roman in Oman Desert Marathon

Start pentru Radu Roman in Oman Desert Marathon

Radu Roman a inceput cu zambetul pe buze maratonul din Oman

Primiti salutul reprezentantului Romaniei la minutul 2 si 30 de secunde

Provocarea Oman Desert Marathon il gaseste pregatit pe politistul roman de frontiera pentru 165 de kilometri de alergare.

In cea de-a 5-a editie a competitiei concurentii alearga de la Oasis Bidiya la Marea Arabiei. Harta - Oman Marathon21 de km sunt in program, sambata, in prima din cele sase etape de maraton.  Radu alearga cu rucsacul de competitie (aproximativ 15kg) si isi valorifica potentialul dupa antrenamentele intense din acest an. Radu Roman este angajat de 12 ani in cadrul Politiei de Frontiera Romane. Ca sa ajunga la acest maraton, Radu a avut nevoie de suma de 1200 de euro.

Provocarea rezistentei in acest Maraton va fi in etapa a 5-a, cea mai lunga: peste 42,195 de kilometri. Tot in aceasta runda cei peste 100 de sportivi din 15 tari vor face cunostina cu desertul pe timp de noapte. Toti cei 42 de kilometri vor fi alergati doar la lumina frontalelor. In primele 4 etape concurentii vor alerga prin salbaticie fara a avea contact cu vreo asezare omeneasca. Temperatura trece ziua de 30 de grade.

Credit foto&video facebook Oman Desert Marathon

Autor: Ovidiu Petenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE