Stefan Daniel Lupulescu e din nou in Top. Parcurs excelent la Cluj.

774
Stefan Daniel Lupulescu e din nou in Top. Parcurs excelent la Cluj.

Stefan Daniel Lupulescu e din nou in Top dupa ce a alergat in ultimele 5 luni 230km. in antrenamente cumulate. A avut o perioada grea din cauza unor probleme personale. In memoria tatalui a dat totul la Maratonul de la Cluj si a terminat pe doi, fiind cel mai bine plasat alergator roman. 

Stefan Daniel Lupulescu e din nou in Top dupa ce a terminat Maratonul de la Cluj in 2:34:40!

”Sincer, nu stiu cum am reusit sa scot un astfel de rezultat. Nu ma gandeam ca o sa prind locul 5 macar! Am reusit sa ma concentrez pe cursa, probabil am alergat mai mult din experienta, deoarece antrenamentul a fost practic inexistent. Cei 230 km pentru maraton, in mod normal se fac in aproximativ 10 zile. Eu i-am facut in 5 luni. Am prins o zi buna, un tonus bun, la care se adauga experienta de maratonist.” 

Stefan Daniel Lupulescu detine doua titluri de campion si 4 de vicecampion national, plus un loc 3 balcanic.

Impreuna cu Viorica Dima, Lupulescu a bifat rezultate de referinta pentru  clubul sportiv CS Pandurii Tg-Jiu
„Fara Viorica Dima nu as fi ajuns la rezultatele pe care le-am obtinut. Au trecut 10 ani de cand imi este antrenoare si nu as renunta pentru niciun alt antrenor. Pentru mine imi este ca o a doua mama.” Stefan Daniel Lupulescu e din nou in Top. Parcurs excelent la Cluj.

Stefan Daniel Lupulescu are in continuare in program semimaratonul national la Craiova pe 29 aprilie.

„Dedic rezultatul de la Cluj fetitei mele de 7 luni (Ana-Maria) cat si sotiei mele Mihaela”– Stefan Daniel Lupulescu
Anul acesta Lupulescu a ratat participarea la Campionatul Balcanic de maraton, din lipsa antrenamentului si a conditiei fizice.  In septembrie i s-a nascut fetita, pe 5 ianuarie si-a pierdut tatal, iar in martie sotia a decis sa se desparta.
”Nu am putut fi convocat! Pentru anul viitor imi propun balcaniada de maraton, plus calificarea la Campionatul European de alergare 24h. Practic ultramaraton, eventual daca este posibil voi participa la Wings for life pentru anul viitor. Tot pentru anul viitor mi-am propus si revenirea in lotul national de alergare montana.”
Autor:Ovidiu Pețenghea