Ștefan Lătescu a câștigat al doilea meci prin KO în K1 World Grand Prix Japan

13
Ștefan Lătescu a câștigat al doilea meci prin KO în K1 World Grand Prix Japan

Ștefan Lătescu a câștigat lupta cu niponul Seiya Tanigawa, prin KO în repriza a 2-a, în Gala K’Festa 6 din K1 World Grand Prix de la Tokyo. Ștefan l-a învins în decembrie pe campionul mondial Mahmoud Sattari prin KO, la Osaka. Acum, luptătorul ieșean de 21 de ani a obținut un nou succes înainte de limită în Japonia.

Ștefan Lătescu a câștigat al doilea meci prin KO în K1 World Grand Prix Japan

Ștefan Lătescu a câștigat contra lui Tanigawa, fost campion mondial de kyokushin și campion mondial de karate și are deschis drumul către un meci pentru titlul mondial.

Ștefan Lătescu adună trofee. Boxul a intrat în viața sa la 14 ani, când deja la kick-box se antrena alături de profesioniști!

Ștefan Lătescu a fost pe podium cu Eric Doroftei și cu al treilea clasat, Raul Jurjac la Cupa României Fitness Challenge

„Visul meu când am venit la sală nu era să câștig titluri, ci să mă antrenez de la ora 20:30, cu băieții cei mari, cu profesioniștii, cu Cătălin Moroșanu, cu Sebastian Ciobanu. Mai mereu m-am antrenat cu sportivi mai mari ca vârstă ca mine. Primul meci de kick-box, de fapt mai mult o întâlnire de verificare, a fost la doar trei luni de când am pășit în sală. A fost un meci strâns, cu un sportiv mult mai avansat ca mine, pe care l-am pierdut, dar de atunci am cam început să câștig. Am avut la juniori performanțe notabile și pe plan internațional. Am fost de trei ori campion european, am fost campion mondial ISKA la kick-box, vicecampion mondial de Muay Thai, adică box thailandez, în Thailanda”, declara Ștefan Lătescu pentru DRAGOȘ GAȘPAR

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea