Ștefania Uță este prima în Europa la Under 18 Hurdles 400m.

0
80
Ștefania Uță este prima în Europa la Under 18 Hurdles 400m.
Ștefania Uță este prima în Europa la Under 18 Hurdles 400m.

Ștefania Uță este prima în Europa și se pregătește în continuare, alături de antrenoarea sa, Alina Enescu pentru Campionatele Europene U18, care vor avea loc în perioada 18-21 iulie, la Banska Bystrica în Slovacia.

Alina Gabriela Enescu, Stefania Alexandra Uta şi Ana Mihaela Ciora în Slovenska Bistrica, Slovenia.

Mai a găsit-o în concurs pe Ștefania și în Austria la Horst Mandl Memorial, Stadion Eggenberg, Graz. A terminat în 59.08 după Lenna Pressler, Melanie BÖHM și Djamila BÖHM.

A fost și în Africa la Kip Keino Classic, Nyayo National Stadium, Nairobi. A câștigat Olympic Trial, Zeytinköy Atletizm Pisti, Antalya – U18 Events. În Turcia a câștigat în fața sportivei Betül Meli̇s MERCAN.

Ștefania Alexandra Uță face recorduri antrenată de Alina Gabriela Enescu! Atleta impresionează la nivelul ei de vârstă și adună medalii pentru România. La FOTE anul trecut, a obținut argint la 400 metri garduri.

Ștefania Alexandra Uță face recorduri antrenată de Alina Gabriela Enescu
Sursa Facebook Stefania Alexandra Uta

Ștefania Alexandra Uță face recorduri antrenată de Alina Gabriela Enescu. Fosta antrenoare a Ionelei Tîrlea, Viorica Enescu, a predat ștafeta fiicei, iar antrenoarea Ștefaniei știe cum să scoată ce e mai bun de la tânăra atletă!

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea