luni, februarie 26, 2024
AcasăALERGARESTOP DOPING!!! Doua concursuri iau atitudine impotriva DOPAJULUI

STOP DOPING!!! Doua concursuri iau atitudine impotriva DOPAJULUI

” Le recomandam sa ne evite !!!”

2017 aduce noutati in regulamentele competitiilor destinate amatorilor. Organizatorii a doua concursuri au hotarat simultan sa introduca paragrafe care sa interzica participarea sportivilor dovediti ca sunt dopati sau care se afla in anchete. I…ASI in TRAIL si S-KARP UrbanTrail Sinaia sunt cele doua competitii care militeaza pentru un SPORT CURAT. „Nu ne-am gandit doar noi. S-au gandit si cei de la Urban Trail, dar separat de noi. A fost o coincidenta bazata insa pe incidenta” a spus pentru aimx.ro, Ludovic Vieru organizatorul I…ASI in TRAIL. Acesta a mai completat: ” Am „mirosit” si noi amatori cu rezultate decente, dar care au explodat si au inceput sa obtina performante extraordinare la nivelul acesta. Le recomandam sa evite participarea la concursul nostru chiar daca nu au fost prinsi, dar se simt cu musca pe caciula. Nu vrem sa ne asociem cu astfel de oameni si nu ne dorim sa-si manifeste „calitatile sportive” pe terenul nostru. Ii sfatuiesc sa se linisteasca pentru ca intr-un final vor fi prinsi.” Concurentii dovediti, cei care au incalcat in trecut regulile anti-doping vor fi descalificati fara drept de restituire a taxei la autosesizarea organizatorilor sau la sesizarea altor persoane se mai specifica in regulament.

Editia a doua a I…Asi in TRAIL va avea loc pe 9 aprilie 2017.

 

„Cautam solutii sa introducem testele anti-doping”

STOP DOPING!!! Este semnalul tras si de oficialii concursului S-KARP UrbanTrail Sinaia. Amploarea fenomenului i-a determinat pe organizatori sa ia atitudine.

„Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice înscrierea și participarea la competiție a sportivilor care au fost depistați pozitiv de către Agenția Națională Anti-Doping sau de oricare altă instituție anti-doping acreditată și apoi au fost sancționați, chiar dacă aceștia au terminat perioada de suspendare. Sportivii care au beneficiat de recompense financiare și care vor fi depistați pozitiv și apoi suspendați de către orice instituție anti-doping acreditată în următoarele șase luni de la finalul cursei se angajează să returneze premiile oferite pentru rezultatul obținut. Căutăm soluții ca pe viitor să putem introduce și teste anti-doping care să fie realizate de instituții acreditate „ se specifica in regulamentul primului concurs tip Knock-OUT din Romania.

In acest moment costul ridicat al unui test anti-dopping face ca niciun concurs destinat amatorilor sa nu-i testeze pe sportivii care se aliniaza la start. 29 aprilie 2017 este data cand TREBUIE sa alergati cat va tin puterile pentru a scapa de KNOCK-OUT: …la SINAIA!!!

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE