Tandemul de Aur al Stelei a tintit primele medalii in 2021 la tir

63
Tandemul de Aur al Stelei a tintit primele medalii in 2021 la tir
sursa foto CSA Steaua București

Tandemul de Aur format din Roxana si Peter revine la Bucuresti de la Oradea, unde a avut loc etapa I de Campionat National si memorialul Ioan Stanescu. Roxana a obtinut 2 medalii de aur, iar Peter o medalie de aur, una de argint, Cupa pentru cel mai bun rezultat al competitiei si un nou record national 631,9. Peter este deja calificat la Jocurile Olimpice, iar obiectivul lui este clar, medalia olimpica!

Tandemul de Aur are obiectiv clar: participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Campionatul European programat la inceputul lui martie in Finlanda s-a anulat ( din motive de OVID), dar a fost reprogramat in mai.

” Inca nu stim detalii, doar speram ca va avea loc, deoarece este concurs de calificare la Jocurile Olimpice. In urmatoarea perioada va avea loc Campionatul National care se va desfasura in Bucuresti la inceputul luni februarie. Apoi vom avea o Cupa Mondiala in India – New Delhi, care de asemenea va conta pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Apoi se va hotara cine se va califica din clasament, unde va fi doar un singur lor pe proba. ”-Roxana Sidi

Este o perioada destul de grea, pe care Roxana si Peter incearca sa o gestioneze.

”Obiectivele sunt clare, Calificarea la Jocurile Olimpice, iar acolo orice se poate intampla! Tocmai ce ne-am intors de la Oradea, unde a avut loc etapa I de Campionat National si memorialul Ioan Stanescu. Eu m-am intors cu 2 medalii de aur iar Peter cu o medalie de aur, una de argint, Cupa pentru cel mai bun rezultat al competitiei si un nou record national 631,9. ”-Roxana Sidi

Peter Sidi are 6 medalii la Campionatul Mondial, 22 la Campionatul European și mai are medalii la cross bow, o alta proba, diferita insa de tir cu arcul.

Pe AIMX aflati aici si despre campioana la tir cu arcul Andreea Uritescu!

Autor Ovidiu Pețenghea