Locul 20 pentru Alex Cosmin Petrut la Tor des Geants

637

Locul 20 pentru Alex Cosmin Petrut la Tor des Geants. Este primul roman care trece linia de sosire la editia din acest an. Alex si-a imbunatatit atat locul in clasament cat si timpul fata de participarea anterioara.

Alex Cosmin Petrut incheie pe locul 20 ultramaratonul de 330 de kilometri dupa 4 zile de efort

Joi dimineata a ajuns Alex Cosmin Petrut la finish-ul unui ultramaraton teribil de dificil. A reusit un rezultat mare. A venit pe locul 20 din aproape 900 de alergatori care s-au „infiintat” la start. Pana in acest moment 257 au abandonat. Timpul lui Alex a fost de 93 de ore, 59 de minute si 54 de secunde. Mai bun cu aproape 5 ore fata de rezultatul de anul trecut ce i-a adus pozitia 24.

„Sunt incantat de locul 20 pe care l-am obtinut si pentru ca am avut o prestatie buna. Sunt fericit! Am fost linistit pentru ca Anul acesta stiam la ce sa ma astept. „– alex cosmin petrut imediat dupa cursa

Viorica Malai face si ea o cursa extraordinara. Este pe locul 62 in clasamentul general, 9 la feminin. La ora 13 mai avea pana la finish aproximativ un maraton de alergat. Un alt roman Costica Anghel a avut o noapte excelenta. A urcat pana pe locul 85. A parcurs 264 de kilometri si a acumulat 25 de mii de metri diferenta de nivel. Ionel Cristian Manole il urmeaza pe locul 116. Mihai Serban e pe 217, Vlad Munteanu pe 274, iar Cosmin Rugina ocupa pozitia 277.

Georgiana Popa si David Iancu au abandonat. Tor des Geants 2018 a fost castigat de italianul Franco Colle in 74 de ore si 3 minute. Desfasurarea evenimetelor o puteti urmari live aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire