Locul 20 pentru Alex Cosmin Petrut la Tor des Geants

0
1211

Locul 20 pentru Alex Cosmin Petrut la Tor des Geants. Este primul roman care trece linia de sosire la editia din acest an. Alex si-a imbunatatit atat locul in clasament cat si timpul fata de participarea anterioara.

Alex Cosmin Petrut incheie pe locul 20 ultramaratonul de 330 de kilometri dupa 4 zile de efort

Joi dimineata a ajuns Alex Cosmin Petrut la finish-ul unui ultramaraton teribil de dificil. A reusit un rezultat mare. A venit pe locul 20 din aproape 900 de alergatori care s-au „infiintat” la start. Pana in acest moment 257 au abandonat. Timpul lui Alex a fost de 93 de ore, 59 de minute si 54 de secunde. Mai bun cu aproape 5 ore fata de rezultatul de anul trecut ce i-a adus pozitia 24.

„Sunt incantat de locul 20 pe care l-am obtinut si pentru ca am avut o prestatie buna. Sunt fericit! Am fost linistit pentru ca Anul acesta stiam la ce sa ma astept. „– alex cosmin petrut imediat dupa cursa

Viorica Malai face si ea o cursa extraordinara. Este pe locul 62 in clasamentul general, 9 la feminin. La ora 13 mai avea pana la finish aproximativ un maraton de alergat. Un alt roman Costica Anghel a avut o noapte excelenta. A urcat pana pe locul 85. A parcurs 264 de kilometri si a acumulat 25 de mii de metri diferenta de nivel. Ionel Cristian Manole il urmeaza pe locul 116. Mihai Serban e pe 217, Vlad Munteanu pe 274, iar Cosmin Rugina ocupa pozitia 277.

Georgiana Popa si David Iancu au abandonat. Tor des Geants 2018 a fost castigat de italianul Franco Colle in 74 de ore si 3 minute. Desfasurarea evenimetelor o puteti urmari live aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire