duminică, februarie 25, 2024
AcasăSPORTURI DE IARNACaill vorbeste despre viitorul in schi. "Dau tot ce pot pe partie...

Caill vorbeste despre viitorul in schi. „Dau tot ce pot pe partie pentru Romania!”

Caill vorbeste despre viitorul in schi dupa un cantonament de trei saptamani in Chile. Ania Caill a participat la doua editii ale Jocurilor Olimpice de Iarna. Sportiva nascuta la Limoges,in Franta, a concurat pentru prima data pentru Romania in 2013, la FOTE.

„Am trecut prin multe probleme! Nu a fost usor sa ajung aici in Chile dar pot sa zic ca inca o data am invins ! Sunt super fericita de senzatiile mele. Este prima data de mult timp cand ma alatur unei structuri si progresul se vede din prima !”

Ania a revenit acum in Chile, unde a fost si inainte de Jocurile Olimpice. Atunci a inceput misiunea de calificare pentru intrecerile din Coreea de Sud. Caill a reinceput sa schieze dupa accidentare  la mijlocul lui iulie. Genunchiul a rezistat si a ales sa mearga in Chile pentru un cantonament de 3 săptămâni. A fost o perioada esentiala atunci pentru revenirea ei pe schiuri in misiunea de a ajunge la PyeongChang.

Caill vorbeste despre viitorul in schi  dupa ce a fost singura reprezentanta a României in concursul feminin de schi alpin la Jocurile Olimpice de la PyeongChang. Ania a obtinut un loc 28 atunci in proba de coborare.

Ania Caill a revenit in acest an in Chile ca sa deschida sezonul 2018-2019. Campionatul Americii de Sud tocmai s-a terminat ieri.

„Cronometri la antrenamente erau deja pe drumul cel bun dar am confirmat si la cursele care au venit. Am demonstrat o regularitate in cursele de Super G terminand pe locul 2 la clasamentul South American cup. Am facut si punctajul meu cel mai bun de mult timp (41 puncte fis). Suntem doar in Septembrie si pot sa zic ca am o baza interesanta pentru sezonul care vine, e un inceput promitator ! „Caill vorbeste despre viitorul in schi. "Dau tot ce pot pe partie pentru Romania!"

Viitorul Aniei depinde de sustinerea pe care o va primi. Ania Caill spera ca o sa fie sprijinita astfel incat sa poata sa continue sa dea tot ce poate pe partie pentru a duce Romania cat mai sus in clasamentul schiului international.

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE