Vlad Stancu antrenat de Iulia Becheru s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

37

Vlad Stancu antrenat de Iulia Becheru a câştigat medalia de argint la 1.500 metri liber, la Campionatul European de înot pentru juniori de la Belgrad, cu un timp care i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice.

Sursa Facebook, Club Sportiv Navi, FRNPM

Vlad Stancu antrenat de Iulia Becheru va concura la Paris. La 17 ani va fi în lotul olimpic alături de David Popovici și de pugilista Lăcrămioara Perijoc. Și maratonista Delvine Relin Meringor și-a îndeplinit baremul olimpic după ce a terminat pe locul 3 maratonul de la Barcelona. A obținut al doilea cel mai bun timp din istoria probei, în România.

Vlad Ştefan Mihalache s-a remarcat în ziua a doua la Campionatul European de Juniori! Aqua Sport şi Mircea Purcaru anunţă performanţa primului sportiv al clubului ajuns la vârsta junioratului care participă la un Campionat European, medalia lui devenind astfel prima medalie europeană din istoria Aqua Sport !

Vlad Ştefan Mihalache a făcut un nou record naţional la 200 metri fluture
Sursa Facebook Aqua Sport

Vlad Ştefan Mihalache este medaliat cu argint la 200 metri fluture şi face record naţional la Europenele de Juniori spre satisfacţia lui Mircea Purcaru şi a clubului Aqua Sport!

Rezultatele de top se adună pentru delegaţia României! Medalii şi recorduri naţionale.

Daria Silișteanu a făcut record și a obținut medalia de bronz în proba de 50 de metri spate anunță FRNPM. Daria Măriuca Silişteanu, în vârstă de doar 14 ani a doborât recordul Dianei Mocanu, din urmă cu 21 de ani!

Daria Silișteanu a făcut record național în proba de 50 de metri spate!
SURSA Facebook FRNPM

Daria Silișteanu a făcut record și a cucerit prima medalie pentru România la Campionatul European de înot pentru Juniori de la Belgrad (4-9 iulie 2023).

În cea dea doua zi de concurs din Serbia, Daria, în vârstă de 14 ani a obținut medalia de bronz în proba de 50 metri spate. Calificată în finală cu al doilea timp (28.59 secunde – nou record național de seniori), Daria a încheiat finala după 28.46 secunde. Evoluțiile sportivilor din lotul României în bazinul de înot din complexul “25. maj – Milan Gale Muškatirović” pot fi urmărite LIVE !

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!