ULTRABALATON, UPDATE: Mariana Nenu alearga incredibil. Este aproape de podium

0
1388

Mariana Nenu este in acest moment cel mai bine clasat sportiv roman aflat la ULTRAMARATONUL din Ungaria, ULTRABALATON. La peste 40 de ani, Mariana ocupa locul al 22 -lea la general si pozitia a 4-a in competitia feminina. Romanca este foarte aproape insa de locul al treilea. Mariana Nenu a parcurs pana in acest moment 142 de km din cei 220, in 15 ore, 23 de minute si 41 de secunde.

Vin tare din urma si baietii. Pe locul 32 la general, 27 la masculin, se afla Laurentiu Daniel Moga ( foto). Acesta a inceput sa-si impuna un ritm foarte alert in ultimul timp. Cei 142 de kilometri de pana acum i-a parcurs in 15 ore, 45 de minute si 59 de secunde. ” Un traseu cu mult vânt si foarte multe urcari de cate 4 km!”, a scris pe pagina sa personala de facebook la kilometrul 122. Romanul este la cea mai importanta competitiie a sa. David Iancu este pe pozitia a 78-a, Aris Necula pe 86, Andrei Szell 97, Eugeniu Dedov din Republica Moldova pe 127, Tibor Seres pe 144, Alexandru Strugariu 169 , Sebastian Ionita 174 si Vasile Tilibasa 176.

Din pacate Florin Ionita, romanul care s-a impus anul trecut la Ultrabalaton a fost nevoit sa abandoneze. „Ca sa fac haz de necaz, cine nu are un abandon nu e sportiv. Cu părere de rau, azi mai intai ficatul, apoi soldul stang au lucrat impotriva mea. Durerea din sold a devenit atroce, asa ca la km 80 am decis sa ma opresc, sanatatea e mai importanta decat orice medalie. Sunt acum la km 78,8 si astept o mașină a organizatorilor care sa ma duca inapoi la start”, si- a anuntat Florin iesirea din cursa.

Urmeaza o noapte lunga in care speram ca toti romanii sa urce cat mai mult in clasament.