Ultramaratonistii romani au urcat de 3 ori pe podium in Germania

295

Ultramaratonistii romani au avut mai multe prezente pe podium in concururile de 24 de ore de alergare din Germania. Mariana Nenu si Gabriela Stefania Iaciu au prins ultima treapta a podiumului la categoria de varsta. Fetele au alergat in cadrul Nationalelor Germaniei. Tot in Germania, la Braunschweig 24H, Cristi Borcan a terminat cursa pe locul 3. 

Locuri 3 pentru ultramaratinistii romani care au alergat la sfarsitul saptamanii in concursurile de 24 de ore

Gabriela Iaciu a mers la Nationalele Germaniei cu obiectivul de a realiza baremul de calificare (180 de km) pentru Campionatul Mondial de la Albi, Franta. Gabriela a reusit un Personal Best, de 156,6 kilometri si a ocupat locul al treilea la categoria +40 si 8 la general. A fost insuficient insa pentru a prinde „viza” de Franta.  Aceeasi distanta a alergat si Mariana Nenu (locul 3 la +45), calificata deja la Mondialul de 24 de ore de alergare. 

Alergatoarele s-au plans de conditiile gasite la fata locului ce difereau vizibil cu descrierile de pe site.

    Cristi Borcan a participat in week-end la concursul Braunschweig 24H. Ultramaratonistul din Bucuresti a parcurs in acest timp 164 de kilometri si a urcat pe locul 3 in clasamentul general, din 447 de alergatori. Cristi a fost primul la categoria +45.

Mai la VEST, in Franta, Costel Margarit a incheiat pe locul al saselea cursa de 144 de ore, 6 Jours de France. Sportivul din Constanta a parcurs 634 de kilometri.

Autor: Vlad Lucian Arhire